Stili formal dhe ngjyrat që nuk duhet t’i vishni asnjëherë - Bota Sot
E martë, 22 tetor 2019
  • Stili formal dhe ngjyrat që nuk duhet t’i vishni asnjëherë

    Kjo është arsyeja pse ne hartuam një udhëzues për veshjen formale të zezë që do t’ju ndihmojë të gjeni outfit-in e duhur për një martesë, një aktivitetet, mbrëmje gala apo një organizim i një lloji tjetër që kërkon doemos një papion të zi apo një stil veshje me këtë nuancë. Jeni gati?

1 / 5