Gold touch! Këpucët dhe sandalet e florinjta - Bota Sot
E martë, 15 tetor 2019
  • Gold touch! Këpucët dhe sandalet e florinjta

    Janë party shoes, modelet që shkëlqejnë dhe që janë më të kërkuarata e momentit, sidomos për raste të veçanta.

    Qofshin me takë, apo pa takë, pupa apo sandale, atlete apo me thekë, etj., reflekset e arta vazhdojnë të jenë trendi i kësaj vere dhe që përdoret dhe gjatë ditës.

    Protagonistet e street style janë sandalet dhe këpucët e arta. Shihni galerinë për të krijuar ide për stilin tuaj.

1 / 10