Vendet që me patjetër duhet t’i vizitoni - Bota Sot
E premte, 18 tetor 2019
  • Vendet që me patjetër duhet t’i vizitoni

    Ka vende të caktuara në botë, ku koha ka stagnuar edhe pas shumë e shumë shekujsh.

    Vende të ngrohta ku mund të gjeni bukurinë e paprishur dhe botën natyrale, me shtëpi të bukura, pothuajse përrallore dhe ku gjithçka është e shkrirë në një atmosferë paqeje dhe qetësie.

1 / 13