Pesë plazhe për muajin e mjaltit - Bota Sot
E shtunë, 07 dhjetor 2019
  • Pesë plazhe për muajin e mjaltit

    Nëse ju dhe bashkëshorti juaj i ardhshëm, jeni të stresuar me planifikimin e dasmës, lëreni atë mënjanë dhe filloni planifikimin e muajit të mjaltit.

    Më poshtë i keni disa nga vendet e ëndrrave.

1 / 6