Dhjetë vendet më të mira për të rritur fëmijët - Bota Sot
E shtunë, 19 tetor 2019
  • Dhjetë vendet më të mira për të rritur fëmijët

    Çdo prind kudo në botë  ka synim që fëmijët e tyre të rriten në një vend me gjendje të mirë.

    Shpesh na rastisët të dëgjojmë që çiftet e reja vendosin të shkojnë diku tjetër për të krijuar familje.

    Shumë faktorë mund të ndikojnë në marrjen e këtyre vendimeve siç është siguria , arsimimi dhe hallka të tjera të rëndësishme për mirëqenie.

    Më  poshtë ju sjellim 10 shtetet që ofrojnë të tilla mundësi.

1 / 11