Dukjet më të mira të Javës së Modës në Paris - Bota Sot
E hënë, 14 tetor 2019
 • Dukjet më të mira të Javës së Modës në Paris

  Të jeni praktik nuk është diçka që shkon me Javën e Modës së lartë në Paris!

  Kur flasim për fustanet mahnitëse që shfaqen nëpër pasarelat e emrave më të njohur botëror, e që kushtojnë se një shkollim i tërë, natyrisht që grimi dhe flokët duhet të jene pa asnjë të metë.

  Zakonisht shohim dukje madhështore që nuk u mungon asgjë.

  Grimi përplot shkëlqim që shohim tek Chanel dhe flokët e lagura tek Miu Miu janë ndër të preferuarat tona, megjithatë dukjet e thjeshta dhe natyrale u shfaqën më së shumti në Javën e Modës në Paris.

  Më poshtë ju sjellim të preferuarat tona.

1 / 10