Si të veshim të zezën edhe gjatë verës? - Bota Sot
E martë, 15 tetor 2019
 • Si të veshim të zezën edhe gjatë verës?

  Shumë prej nesh e kanë fiksim ngjyrën e zezë në veshje. Ajo është serioze, elegante dhe i përshtatet thuajse secilit trup.

  Por sapo të vjen vera bëhet ngjyrë jo e preferueshme.

  Megjithatë shumëkush dot a vesh edhe gjatë verës. Dhe ka forma për ta bërë këtë pa vërejtur vapën.

  Disa këshilla sot në “The Indpenednet’ sugjerojnë që të kihet kujdes me materialin e veshjes, që të mos jetë gomë apo material i trashë, dhe po ashtu të përzgjedhin rrobat që nuk janë të gjata por që tregojnë pakëz lëkurën.

  Po ashtu kombinojeni të zezën me sandale dhe me aksesorë me ngjyra tjera.

1 / 5