Njerëzit për të cilët problemet e pazgjidhshme nuk ekzistojnë - Bota Sot
E enjte, 22 nëntor 2018
  • Njerëzit për të cilët problemet e pazgjidhshme nuk ekzistojnë

    Mendimi praktik është një gjë vërtetë e fuqishme dhe e dobishme. Falë kësaj, mund të gjeni zgjidhje pothuajse ndaj secilit problem.

    Elon Musk me gjasë do ta humbte gjumin nëse do të kuptonte ndonjërën prej këtyre!

    Në zgjodhëm disa fotografi që dëshmojnë se si praktika e disa njerëzve nganjëherë mund të kalojë në çmenduri totale.

1 / 9
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat