Personat që përfaqësojnë definicionin “Nuk më bëhet vonë” - Bota Sot
E premte, 16 nëntor 2018
  • Personat që përfaqësojnë definicionin “Nuk më bëhet vonë”

    Kohë pas kohe ne të gjithë takojmë njerëz që bëjnë diçka të çuditshme dhe thjesht nuk u behet vonë rreth reagimeve të të tjerëve. Por ka edhe të tillë që këtë “dhunti” e kanë në një nivel goxha të lartë. Këta njerëz vendosin t’i lajnë veturat e tyre gjatë uraganit ose vazhdojnë të mos shqetësohen edhe në momentet kur vetura po i përmbytet në ujë.

1 / 11
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat