Dizajnerët që meritojnë çmime për këto shpikje të zgjuara - Bota Sot
E shtunë, 17 nëntor 2018
  • Dizajnerët që meritojnë çmime për këto shpikje të zgjuara

    “Mendja e dizajnerit” është e mbushur me ide dhe kreativitet që çdo hamendësim ta kthejë në diçka vizuale.

    Shumë krijues të artit dhe dizajnit modern po thyejnë kufijtë e mënyrave të zakonshme të të menduarit.

    Ne po ju paraqesim këtu ato më të mirat dhe më interesantet:

1 / 10
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat