Magjia e dimrit në pikturat e artistit kanadez - Bota Sot
E hënë, 10 dhjetor 2018
  • Magjia e dimrit në pikturat e artistit kanadez

    Një nga artistët më të famshëm në Kanada, Richard Savoie, ka krijuar disa piktura, përmes fotografive, që janë përplot me ndjenjën e magjisë së dimrit.

    Veprat e tij janë në shumë koleksione private nëpër vende të ndryshme të botës.

    Artisti Savoie nuk e kishte menduar që të pikturojë në mënyrë profesionale asnjëherë, derisa e provoi për herë të parë, dhe thjesht u dashurua në këtë gjë.

    Prandaj, kur dimri është në prag, ndjeni magjinë e tij përmes fotografive në galeri.

1 / 8
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat