Në lumenjtë e Gjakovës nuk notojnë vetëm peshqit

Gjakova

Në lumenjtë e Gjakovës nuk notojnë vetëm peshqit

Më: 5 tetor 2020 Në ora: 14:25
Gjakovë

Ndotja e ambientit dhe mos kujdesi ndaj tij mbetet njëra nga problemet e shumta në vend që na përcjell vit pas viti

Mirëpo në momentin kur kësaj i shtohet edhe përbuzja që ua bëjmë të mirave që na vijnë fal punës dhe angazhimit, kjo atëherë nuk do shumë koment.

Një ngjarje e tillë ka ndodhur në Gjakovë, saktësisht në njëri nga lumenjtë e tij.

Në fotografinë e publikuar në rrjetet sociale shihet se si specat janë shpërndarë gjithandej.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat