Mblidhet Komiteti për Komunitete në Gjakovë, ja çfarë diskutuan

Gjakova

Mblidhet Komiteti për Komunitete në Gjakovë, ja çfarë diskutuan

Më: 30 nëntor 2020 Në ora: 15:23
Gjakovë

Është mbajtur sot mbledhja e tetë e Komitetit për Komunitete në komunën e Gjakovës.

Bazuar në rendin e ditës para anëtarëve të këtij komuniteti janë prezentuar raporte të punës.

Raportet u prezantuan nga disa drejtori dhe sektore komunale. 

Në mesin e këtyre raporteve vlen të përmendet ai nga Zyra Komunale për Komunitete dhe Kthim, informata për shpërndarjen e granteve dhe subvencioneve nga DBPZHR-ja dhe DZHE-ja si dhe informata nga DKA-ja mbi gjendjen e përgjithshme në arsim.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat