Faleminderit Rektor Prof. Dr. Artani Nimani!

Gjakova

Faleminderit Rektor Prof. Dr. Artani Nimani!

Nga: Prof. Ass. Dr. Nijazi Halili  Më: 18 mars 2022 Në ora: 18:52
Mirënjohja

Një kujtim që kurrë nuk do e harroj, mirënjohje nga rektori Prof. Dr. Artan Nimani, gjatë një vizite që i bëra këtij, tempulli të dijës, Universitetit të Gjakovës, që bartë emrin e strategut dhe ideologët të Pavarësisë së Kosovës Akademik Prof. Dr. Fehmi Agani.

Ju falemenderit Rektor Artani Nimani, puna dhe mundi juaj, e ka ngritë ketë tempull të dijës në ranglistën e universiteteve prestigjioze ndërkombëtare, duke ju ofruar studentëve cilësi dhe vlera të larta akademike.

Mirënjohës

Nijazi Halili

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat