Kryetari i Komunës së Gostivarit, Taravari u takua përfaqësuesit e komunitetit rom në Gostivar

Gostivari

Kryetari i Komunës së Gostivarit, Taravari u takua përfaqësuesit e komunitetit rom në Gostivar

Më: 5 prill 2019 Në ora: 16:17
Foto: Komuna e Gostivarit

Kryetari i komunës së Gostivarit, Arben Taravari, priti në kabinetin e tij përfaqësues të komunitetit rom në Gostivar. Në takim u diskutuan çështjet të cilat e tangojnë këtë komunitet në komunën e Gostivarit, me theks të veçantë aktivitetet e radhës rreth shënimit të Ditës ndërkombëtare të romëve.

U diskutua, po ashtu, edhe rreth realizimit të projekteve të parapara për këtë vit në dy lagje të banuara kryesisht me popullatë rome, respektivisht ndërtimi i murit mbajtës, transmeton Portalb.mk

Përfaqësuesit e komunitetit rom, falënderuan kryetarin Taravari për mbështetjen e një projekti mjaft të rëndësishëm që vjen me iniciativë të Bari Abdulit, i punësuar në administratën komunale, për hapjen e një Kampi futbolli ku do të mundësohet që të ushtrojnë fëmijët romë dhe do të hapen perspektiva për  tu marrë me këtë sport.

Kryetari Taravari i siguroi përfaqësuesit e komunitetit rom, se ata do ta kenë gjithmonë mbështetjen e tij dhe se ai angazhohet që secili individ, grup njerëzish apo komunitet, t’i gëzojë të gjitha të drejtat dhe të ketë mundësitë e barabarta.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat