Rregullimi i deponisë rajonale Rusino në Gostivar do të presë

Gostivari

Rregullimi i deponisë rajonale Rusino në Gostivar do të presë

Më: 12 dhjetor 2019 Në ora: 17:49
Foto ilustrim

Rregullimi i deponisë rajonale Rusino në Gostivar do të presë.

Faza e parë e projektit të menaxhimit të mbetjeve e forta të rajonit të Pollogut, e cila përfshin analiza dhe studime të fizibilitetit, është ende në zhvillim e sipër.

Zbatimi i tyre në terren është parashikuar të realizohet në vitin 2021. Përveç punës së Rusinos sipas të gjitha standardeve, planifikohet ndërtimi i rrugëve, stacionet e transportit për grumbullimin e mbeturinave dhe të ngjashme.

Zbatimi i projektit nuk do të ndikojë keq në mjedisin jetësorë.

Asnjëra nga nëntë komunat në rajonin e Pollogut nuk ka deponi që punon sipas standardeve.

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat