U nënshkrua Memorandum Bashkëpunimi ndërmjet SHMEK “Gostivar” dhe shoqatës “Aksion Paqësor” - Bota Sot
U nënshkrua Memorandum Bashkëpunimi ndërmjet SHMEK “Gostivar” dhe shoqatës “Aksion Paqësor”

Gostivari

E martë, 23 tetor 2018

U nënshkrua Memorandum Bashkëpunimi ndërmjet SHMEK “Gostivar” dhe shoqatës “Aksion Paqësor”

Më: 16 mars 2018 Në ora: 10:10
Memorandum Bashkëpunimi ndërmjet SHMEK “Gostivar” dhe shoqatës “Aksion Paqësor”

Shkolla e mesme ekonomike komunale “Gostivar” dhe shoqata “Aksion Paqësor nënshkruan Memorandum Bashkëpunimi për projektin “Mbështetje e procesit për arsim të ingtegruar të shkollave”.

Me nënshkrimin e këtij Memorandumi, duke e kuptuar rëndësinë e procesit për integrim ndëretnik në arsim (INA) me qëllim që të rindërtohen arritjet e mëtutjeshme të të njëjtit, të dy palët dakordohen për aktivitete të përbashkëta: analiza (anketa), programe trajnues për tre mësimdhënës nga SHMEK “Gostivar”, punëtori me prezantime të kolegëve nga shkolla, punëtori me nxënës, si dhe bashkëpunim me shkollën partner SHMK “Gostivar” me mbështetje financiare dhe teknike prej 60.000 den.

Projektin “Mbështetje e procesit për arsim të integruara nëpër shkolla”, e zbaton shoqata Aksion Paqësor në partneritet me Qendrën për studime paqësore në Zagreb (Kroaci), ndërsa financohet nga Bashkimi Evropian dhe Civica Mobilitas.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat
Sondazh
test