KEDS njofton për punime në rrjet gjatë vikendit - Bota Sot
KEDS njofton për punime në rrjet gjatë vikendit

Kosova

KEDS njofton për punime në rrjet gjatë vikendit

Më: 3 korrik 2020 Në ora: 17:28
Ilustrim

KEDS ka njoftuar se në vikend do të ketë punime në rrjet, andaj në disa vende do të ketë nder preje të rrymës për disa orë.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet në këto vende:

04.07.2020

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1.

TS 35/10 kV Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kaçaniku i Vjetër (kodi: 40043007) prej orës 10:00  deri në ora 14:00

Vendet: Doganaj, Duraj, Kaçanik i Vjetër, Stagovë, Begracë dhe Elezaj.

Arsyeja: Montimi i ndarësit 10kV linjo

Pejë

1.

TS 110/10 kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Jashanica (kodi: 40043007) prej orës 11:00  deri në ora 12:30

Vendet: Pograxhë, Qupevë, Jellovc, Resnik, Jashanicë dhe Led Light Tehnology.

Verejtje: Nga kjo dalje furnizohet BRE Led Light Tehnology.

Arsyeja: Energjizimi i segmentit te ri të linjës 10 kV Jashanicë, NS 10/0.4 kV Ozdrim-Jashanicë Halitaj.

05.07.2020

Punime në projekte investive

Ferizaj

1.

Në TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Ambulanta (Kodi 41000006154) nga ora 09:00 deri në ora 13:00

Vendet: rr.Bashkim Krasniqi.

Arsyeja: Ndërrimi i ormanit 0.4kV.

Prizren

1.

Në TS 110/10kV Prizren 3 do të ndërprehet:

Dalja  10 kV Ushtria e Kosovës (Kodi 31000018) nga ora 09:00 deri në ora 11:00

Vendet: Fabrika Liri, Diko Plast, Ak Kompany, Rene Luan Tahiri dhe Ushtria e Kosovës.

Arsyeja: Kyçja e transformatorit të ri.

06.07.2020

Prishtinë

1.

Në TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat 2 (Kodi 14000010) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave në Zhegrovë.

2.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva nga dalja 10kV Podujeva 1 do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV TS Blakqorët (Kodi: 14000001005 ) nga ora 10:00 – 16:00.

Vendet: rr. Skënderbeu te Blakqorët.

Arsyeja: Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 10 Prishtina.

3.

Në TS 220/10 kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Pokleku  i Ri ri (Kodi 16021007) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Poklek i Ri, Korreticë e Ulët, Komoran Bashota, Komoran, Mulliri Komoran, Banesat Poklek dhe Hib Petrol Zabel.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë, ndërrimi i izolatorëve të dëmtuar dhe tërheqja e përçuesve të liruar.

4.

Në NS 110/10 kV Prishtina 7  nga dalja 10 kV Fabrika e Kasetave do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Fabrika e Kasetave (Kodi: 19000039085) nga ora 11:00 – 15:00.

Vendet: rr.Nekibe Kelmendi( një pjesë) dhe rr.Richard Hollbrooke.

Arsyeja: Punime në rrjetin e tensionit të ulët.

5.

Në TS 110/10 kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Enti i Statistikës (Kodi 19100003093) nga ora 09:00 deri në ora 15:00

Vendet: rr. Zejnel Salihu (një pjesë).

Arsyeja: Zëvendësimi i transformatorit.

Mitrovicë

1.

Në TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Stacioni Hekurudhor (Kodi 73000004) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Shtitarica, Dalaku, Akrashticë, Pantinë, Bukosh, Taraxhë, Liqej, Balinc, Oshlan, Duboc, Galicë, Beçiq dhe Brusnik.

Arsyeja: Bartja e rrjetit 10 kV në shtyllën e re, tërheqja e përçuesve të lakuar dhe montimi I distancerëve në TS Taraxhë.

Ferizaj

 

1.

Në NS 35/10kV Ferizaj IV  do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Jeton Sejdiu (Kodi: 40000003256) prej orës 09:00 deri në ora  16:30

Vendet: një pjesë e rr.Dimitri Tucoviq.

NS 10/0.4kV Fatmir Grainca (Kodi: 40000003258) prej orës 09:00 deri në ora  16:30

Vendet: një pjesë e rr.Astrit Bytyçi dhe një pjesë e rr.2Korriku.

NS 10/0.4kV Sylejman Rrahmani-2  (40000003245) prej orës 09:00 deri në ora  16:30

Vendet: një pjesë e rr.Halim Spahia, një pjesë e rr.Remzi Hoxha, një pjesë e rr. Sami Frashëri.

NS 10/0.4kV TS Sami Nuha  “Vizioni”  (Kodi: 40000003255) prej orës 09:00 deri në ora  16:30

Vendet: një pjesë e rr.2 Korriku, një pjesë e rr.Dimitrie Tucoviq

NS 10/0.4kV SN-A  (Kodi 40000003278) prej orës 09:00 deri në ora  16:30

Vendet: Halim Spahia.

NS 10/0.4kV Atdhe Lohaj  (Kodi: 40000003261) prej orës 09:00 deri në ora  16:30

Vendet: një pjesë e rr. Halim Spahia

NS 10/0.4kV Alfa Com  (Kodi: 40000003270) prej orës 09:00 deri në ora  16:30

Vendet: Një pjesë e rr.Halim Spahia.

Arsyeja: Enegjizimi i kabllove të reja.

NS 10/0.4kV Inxhiering Ndërtesa të Sh.Xh.Sereqi (Kodi: 40040002032) prej orës 09:00 deri në ora  16:30

Vendet: një pjesë e rr.Dimitrie Tucoviq.

Arsyeja: Enegjizimi I kabllove të reja.

NS 10/0.4kV Gjon Sereçi (Kodi: 40040002204) prej orës 09:00 deri në ora  16:30

Vendet: një pjesë e rr.Gjon Sereçi,.

Arsyeja: Enegjizimi I kabllove të reja.

NS 10/0.4kV Hajrush Beqiri (Kodi: 40040002198) prej orës 09:00 deri në ora  16:30

Vendet: në pjesë e rr.Gjon Sereçi.

Arsyeja: Enegjizimi i kabllove të reja.

NS 10/0.4kV Gjon Sereçi (Kodi: 40040002012) prej orës 09:00 deri në ora  16:30

Vendet: në pjesë e rr.Gjon Sereçi

Arsyeja: Enegjizimi I kabllove të reja.

NS 10/0.4kV Gjon Sereçi 1 (Kodi: 40040002011) prej orës 09:00 deri në ora  16:30

Vendet: në pjesë e e rr.Gjon Sereçi.

Arsyeja: Enegjizimi i kabllove të reja.

NS 10/0.4kV Gjon Sereçi Syla (Kodi: 40040002022) prej orës 09:00 deri në ora  16:30

Vendet: një pjesë e rr.Gjon Sereçi.

Arsyeja: Enegjizimi i kabllove të reja.

Pejë

1.

Në TS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Tomoci (Kodi 50052004) nga ora 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshati Tomoc.

Arsyeja: Energjizimi i një segmenti të Largpërçuesit të ri.

07.07.2020

Prishtinë

1.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva nga dalja 10kV Podujeva 1 do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV TS Blakqorët (Kodi: 14000001005 ) nga ora 10:00 – 16:00.

Vendet: rr. Skëndrbeu te Blakqorët.

Arsyeja: Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 10 Prishtina.

Prizren

1.

TS 35/10kV Pirana do të ketë ndërprerje totale(Kodi 30034002, 003, 005, 007, 008, 009, 010, 011) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Mamusha, Rizam Mulliri, Riza Holding, Serbica e ulet I, Serbica e ulet II, Lagjja Medvec, Pompat e Ujit, Lubizhda, Bregdrini, Lukia, Romaj, Kuzhnini, Dedaj, Kabashi dhe Rizam Holding, Piranë, Randobravë, Retije e Ulët, Retije e Epërme, Krushë e Madhe, Krushë e Vogël, Randobravë, bizneset: Seperacioni. “10Maji”, Seperacioni. “Agimi”, Sep. “Isa Rexhepi”, Seperacioni, “Arbëria”, Seperacioni, “Kag-Asfallt”, N.P.T “Soni-Com” dhe Tjegullorja.

Arsyeja: Instalimi i SCADA-s.

05.07.2020

Punime nga KOSTT-i

Prishtinë

1.

TS 220/10V Drenasi do të ketë ndërprerje totale ( Kodi: 16100) prej orës 08:00-11:00 dhe 14:00-17:00

Vendet: Drenasi, Lagjja e Feroniklit, Çikatova e Vjetër, Shtrubullova, Krajkova, Domaneku, Zabel i  Ulët, një pjesë  e Llapushnikut, Poterku, Vukovci, Pokleku, Vasileva, Sefë Hasi-Ferma e lopëve, Rexhep Cërrvadiku, Pokleku i Ri, Korretica e Ulët, Komoran Bashota, Komorani, Mulliri Komoran, Banesat Poklek, Hib Petrol Zabel, Vërboci, Çikatova, Gllanasella, Dobrosheci, Korotica, Sankovci, Trasingu dhe Gurthyesi.

Arsyeja: Rregullimi i linjës së dyfishtë.

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat