KEDS punon në rrjet, paralajmërohen ndërprerje të rrymës - Bota Sot
KEDS punon në rrjet, paralajmërohen ndërprerje të rrymës

Kosova

KEDS punon në rrjet, paralajmërohen ndërprerje të rrymës

Më: 9 korrik 2020 Në ora: 17:26
Foto ilustrim

Arsyeja: Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit.

10.07.2020

Prishtinë

1.

TS 110/35/10kV Palaj do të ndërprehet:

Dalja 10KV Palaj (Kodi: 18024001) prej orës 10:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi, Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc te Kelmendët, Shipitulla, Grabovci, TR privat te Mjekiqi, Bivolak te Saraqët, Plemetin-Xhemnicët dhe konsumatorët e fshatit Sibovc.

Arsyeja: Revizion i largpërçuesve.

Ferizaj

1.

TS 110/6kV Hani i Elezit do të ndërprehet:

Dalja 6 KV Palidenica (Kodi: 42000004) prej ores 10:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Paldenica, Pompa “Alba oil”, Axhamët, Dimca dhe Dremjaku.

Arsyeja: Ndërrim i shtyllave dhe izolatorëve.

2.

TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10KV Ujëvara (Kodi: 40041011) prej orës 09:00 deri në ora 12:00.

Vendet: rr. Nerodimes, Ujvara, Frigoriferi dhe Barakat.

Arsyeja: Kyçja e trafostacionit të ri Bifurkacioni.

Prizren

1.

TS 110/35/10 kV Theranda do të ketë ndërprerje totale:

Dalja 10 kV Studençani (Kodi: 32000018) prej orës 11:00 deri në ora 15:00.

Vendet: Studençan, Dobërdelan, Samadraxhë, Motel Illyria, Gurëthyesi ENISI, Celi AG, Sejdi Binaku, Flori Kopshtar, Fabrika e Plastikës Gani Sallauka, Pompat e ujit: Studençan, Dobërdelan dhe Samadraxhë.

Arsyeja: Vendosja e kabllos 10 kV- bistek në Studençan.

11.07.2020

Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Keqekollë-Hajkobill (Kodi: 14016004) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Keqekollë, Prapashtice, Hajkobille, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja: Montimi i ndarësit linjor.

Punime në projekte investive

11.07.2020

Prishtinë

1.

Në NS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Orllati (Kodi: 16100005) nga ora 09:00 – 12:00 dhe 14:00-17:00

Vendet: Zabeli i Ulët, një pjesë e Llapushnikut, Poterki, dhe Llukovci.

Arsyeja: Projekti Vukovc Bogiq-Krasniqi, lëshimi i largpërçuesit të ri.

2.

Në NS 110/10 kV Prishtina 7 nga dalja 10 kV Fabrika e Kasetave do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Fabrika e Kasetave (Kodi: 19000039085) nga ora 11:00 – 15:00.

Vendet: Rr. Nekibe Kelmendi( një pjesë) dhe rr.Richard Hollbrooke.

Arsyeja: Punime në rrjetin e tensionit të ulët.

3.

Në NS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Baicë-Kiqinët (Kodi: 16100008031) prej 09:00 – 12:00 dhe 13:00-16:00

Vendet: Lagjja Kiqinët dhe Leshtranët.

NS 10/0.4 kV Florim Kiqina (Kodi: 161000008246) prej 09:00 – 12:00 dhe 13:00-16:00

Vendet: Një pjesë e lagjes Kiqinët.

NS 10/0.4 kV Baicë-Xhylanët (Kodi: 16100008033) prej 09:00 – 12:00 dhe 13:00-16:00

Vendet: Lagjja Xhylanët.

NS 10/0.4 kV Baicë-Zariqët (Kodi: 16100008034) prej orës 09:00 – 12:00 dhe 13:00-16:00

Vendet: Lagjja Zariqët.

Arsyeja: Ngritja e shtyllave, sipas projektit.

4.

TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Nr.10 USAID (Kodi: 12000004 ) nga ora 12:00 deri në ora 18:00

Vendet: USAID-i.

Arsyeja:Pprojektin Lot 66, US Embassy Prishtinë.

5.

TS 35/10kV Fushë Kosova I nga dalja 10kV Banesat e reja do të ndërprehet:

TS. 10/04 kV Model Sllovenija (Kodi: 15018020227) nga ora 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: TS Lulzim Tafa ,, Model Sllovenija”

Arsyeja: Vendosjen e kabllove të reja në kthina, punimi i kokave dhe vendosja e shinave.

Punime në projekte investive

12.07.2020

Gjakovë

1.

TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do te ndërprehet:

TS 35/10(20)kV Gjakova III (kodi: 81084) prej ores 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Rrugët: Fehmi Agani, Ibrahim Fehmiu, UÇK-së, Sadik Pozhegu dhe Sadik Stavileci, Ali Pashë Tepelena, Armand Pier Pailand, Fan Stilian Noli, Ferhat Binishi, Ismail Qemali, Marin Barleti, Mbretresha Teuta, Musa Zajmi, Naum Veqilhargji, Nënë Tereza dhe Selman Riza, Dah Polloshka, Gjon Sereqi, Ibrahim Fehmiu, Mark Malota, Tivarit, Nënë Tereza, UÇK-së, Sadik Pozhegu dhe Sadik Stavilec, Rruga Tirana, rr.Bujar Syla (1 konsumator), rr.Edit Durham, rr.Elton Zherka,rRr.Marin Barleti (një pjesë), rr.Mbretëresha Teuta, rr.Musa Zajmi, rr.Rruga Tirana, Rr.Xh.Gjakova, rr.Xhemajl Avdullahu, rr.Bajram Curri, rr.Dërgut Vokshi, rr.Ismail Qemali, rr.Marin Barleti (një pjesë), rr.Nënë Tereza, rr.Pjetër Budi, rr. UÇK, rr.Sadik Pozhegu,rRr.Sadik Stavileci, rr.Skënderbeu, rr.Sylejman Vokshi, Ngrohtorja e Qytetit, Qendra tregtare Nertili, rr.Rruga e UÇK-së, rr.Rruga Tirana dhe rr.Wesley Clark.

Arsyeja: Instalimi i SCADA-s.

11.07.2020

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

TS 110/10(20)kV Prishtina 5 nga dalja 10kV j6 Rezervarët- KFOR do të ndërprehet:

TS 10/04KV Bërnica e Ulët 4 (Kodi: 13000002060 ) prej orës 09:00 deri në ora 11:00

Vendet: Bërnica e Ulët 4.

Arsyeja: Kalimi i përçueseve nga shtylla e drurit 9-metërshe në konzollën e shtyllës se re 9-metërshe të betonit.

Gjilan

1.

TS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

Dalja 10kV J18 Spitali (Kodi 63000018) nga ora 10:00-10:15 si dhe 13:00-13:15

Vendet: Pjesa pas Spitalit dhe Kodra e Dëshmorëve.

TS.10/04kV Emini (Kodi 63000018072) nga ora 10:00 deri në ora 13:15

Vendet: rr.Idriz Seferi.

TS.10/04kV Livoqi I UlëtI (Kodi 63000018082) nga ora 10:00 deri në ora 13:15

Vendet: Livoqi i Ulët (te Restoranti).

Arsyeja: Zhvendosja e NS 10/0.4kV, të rrjetit të tensionit të mesëm dhe të ulët.

Ferizaj

1.

TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10KV Zona Industriale (Kodi: 41000009) prej orës 18:00 deri në ora 18:30

Vendet: TS Emonek, TS Coca Cola, TS Motrat Binjake, TS Janina, TS Agim Nita, TS Mulliri Millenium, TS Xella, TS Pofix, TS Semerana, TS Ekzoni, TS Keja Company, TS UBT, TS Muja dhe TS Gega.

Arsyeja: Energjizimi i TS Nuhi Sopi.

2.

TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10KV Coca-Cola (Kodi: 41000017) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Vendet: Coca-Cola.

Arsyeja: Tërheqja e kabllove furnizuese nga TS 400 kV , që duhet të shtrihen deri në trafostacionin e ri Izet Sheqiri në kthinën hyrëse.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat