KEDS njofton për punime në rrjet, do të ketë ndërprerje të rrymës - Bota Sot
KEDS njofton për punime në rrjet, do të ketë ndërprerje të rrymës

Kosova

KEDS njofton për punime në rrjet, do të ketë ndërprerje të rrymës

Më: 4 gusht 2020 Në ora: 17:07
Foto ilustrim

Arsyeja: Punime të domosdoshme për siguri te sistemit.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

05.08.2020

Prishtinë

1.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Ballovci (kodi: 14000008) prej orës 09:00 deri në 12:00 dhe nga ora 14:00 deri në 17:00.

Vendet: Surkish, Lladofc, Sfeqël, Dumosh, Shajkovc, Surdull, Herticë, Drazhnje, Rakenicë dhe Turuqicë.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë së largpërçuesit nga vegjetacioni.

Pejë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Jagoda (kodi: 52000105) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Jagodë, Budisallcë, Stubula, Lutogllavë dhe Tërstenik.

Arsyeja: Pastrimi i rrjetit, ndërrimi i shtyllave, izolatorëve dhe përforcimi i rrjetit.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10/20 KV Ilirida- Shupkovci do të ndërprehet:

Dalja 10kV Betonjerka (kodi: 70000104) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Pjesa e qytetit nga stacioni hekurudhor dhe lagjja Sitnica.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë dhe shtrëngimi i përçuesve, vendosja e siguresave adekuate etj.

2.

Nga TS 110/10/20 KV Ilirida- Shupkovci do të ndërprehet:

Dalja 10kV Sitnica (kodi: 70000103) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Qendra e qytetit.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë dhe shtrëngimi i përçuesve, vendosja e siguresave adekuate etj.

Gjilan

1.

Nga TS 1 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10kV Rogana (kodi: 62000012) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Kamenica (T.S.P.Bazeni, Lagjja Çamëria, Ujësjellësi, Kollarët, Malësia), Moqari i Ulët, Reçani, Hajnoci, Meshina, Bugjenica, Strezoci, Kosovica, Carevci, Bushinca, Tirinca, Krileva, Leshtari, Boleci, Vaganeshi, Kremenata dhe Rahovica.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të kalbura në degëzimin e I Behoviqe dhe vendosja e distancuesve degëzimi i Karaqevës.

2.

Nga TS 35/10 kV Artana do të ndërprehet:

Dalja 10kV Slivovë (kodi: 60024003) prej orës 09:00 deri në ora 12:00 dhe nga ora 14:00 deri në ora 17:00

Vendet: Bostoni, Turiqevci, Vllasali, Izvori, Koznica, Svarqaku, Prekoci, Manishinca, Zebinca, Vuqak, Llabjan, Llajshevc, Dragovc, Kukavicë dhe Gulmivodë.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë së largpërçuesit nga vegjetacioni.

05.08.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

LP 10kV Nr.30 Tirana (Kodi: 12000021) nga ora 09:00 deri 09:15 dhe nga ora 20:45 deri 21:00

Vendet: Shtëpia e Shëndetit, Ministria e Shërbimeve Publike, Qendra, Bankosi dhe Kuvendi.

Arsyeja: Manipulim me ndarës të tensionit të mesëm.

2.

Në TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

LP 10kV Nr.8 Stacioni i Policisë (Kodi: 12000003) nga ora 09:00 deri 09:15 dhe nga ora 20:45 deri 21:00

Vendet: rr. Luan Haradinaj (një pjesë), Sheshi Zahir Pajaziti (një pjesë), Policia e Kosovës-Drejtoria.

Arsyeja: Manipulim me ndarës të tensionit të mesëm.

3.

Në TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

LP 10kV Nr.16 Lulishtja (Kodi: 12000010) nga ora 09:00 deri 09:15 dhe nga ora 20:45 deri 21:00

Vendet: rr. Fehmi Agani (një pjesë).

Arsyeja: Manipulim me ndarës të tensionit të mesëm.

4.

Në TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

LP 10kV Fakulteti Fizolofik (Kodi: 19100004) nga ora 09:00 deri 09:15 dhe nga ora 20:45 deri 21:00

Vendet: Fakulteti Fizolofik.

Arsyeja: Manipulim me ndarës të tensionit të mesëm.

5.

Nga LP 10kV NR 8 Stacioni I Policise do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Stacioni i Policisë 1 (i Vjetri) (Kodi:12000003014) nga ora 09:00 deri 21:00

Vendet: Stacioni i Policisë.

Arsyeja: Zëvendësimi i transformatorëve dhe kthinave ekzistuese me transformatorë e kthina të reja në Projektet Investive të KEDS-it P2-P3 Feeder 2, LOT 15.

6.

Nga LP 10kV NR 16 Lulishtja do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Banka e Lubjanës OSCE (Kodi:12000010048) nga ora 09:00 deri 21:00

Vendet: Banka e Lubjanës.

Arsyeja: Zëvendësimi i transformatorëve dhe kthinave ekzistuese me transformatorë e kthina të reja në Projektet Investive të KEDS-it P2-P3 Feeder 2, LOT 15.

06.08.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në NS 110/10 kV Prishtina 7 nga dalja 10 kV Fabrika e Kasetave do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Fabrika e Kasetave (Kodi: 19000039085) nga ora 11:00 – 15:00.

Vendet: rr.Nekibe Kelmendi ( një pjesë) dhe rr.Richard Hollbrooke.

Arsyeja: Punime në rrjetin e tensionit të ulët.

2.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva nga dalja 10kV Podujeva 1 do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV TS Blakqorët (Kodi: 14000001005 ) nga ora 10:00 – 16:00.

Vendet: rr.Skënderbeu te Blakqorët.

Arsyeja: Zgjërimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 10 Prishtina.

3.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

LP 10kV Batllava (Kodi: 14015001) nga ora 10:00 – 16:00.

Vendet: Batllava, Gërdovci, Bellopoja dhe Lluga.

Arsyeja: Energjizimi i rrjetit të ri 10kV në kuader të projektit Gërdofc Lumi 2.

4.

Në TS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

LP 10kV Fuad Pash Dibra (Kodi: 19100007) nga ora 09:00 – 21:00.

Vendet: Fuad Pash Dibra.

Arsyeja: Ndërrimi i Transformatorit 630kVA dhe vendosja e Kthinave 2+1. – Projektin Lot 35 P2-P7 FEEDER 2. Dalja ndërprehet komplet pasi nuk ka mundësi të selektimit të NS 10/0.4kV Fuad Pashë Dibra 1 me kod 19100007023 ku do të punohet nga kontraktori.

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat