KEDS me punime në rrjet, paralajmërohen ndërprerje të rrymës - Bota Sot
KEDS me punime në rrjet, paralajmërohen ndërprerje të rrymës

Kosova

KEDS me punime në rrjet, paralajmërohen ndërprerje të rrymës

Më: 6 gusht 2020 Në ora: 17:26
Foto ilustrim

Arsyeja: Punime të domosdoshme për siguri të sistemit.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

07.08.2020

Prishtinë

1.

Në NS 35/10 kV Parku i Biznesit do të këte ndërprerje totale prej orës 00:00- 00:05

Vendet: Parku I, Parku II, Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuçak, Xhurgjicë, Shkolla LLapushnik, Kleçkë e Re , Shtrubullovë, Zabel i Ulët, Zabel te shkolla, Vukovc, Llapushnik Gashët, Poterk, Plastika, Komorani, Komoran lagjja e Koperativës, Komoran Zogaj, Komoran Ibriqet, Zabel i Lartë, Ujësjellësi Prishtina Komoran, Vukovc (një pjesë), Llapushnik (një pjesë) dhe Kosmonte Foods.

Arsyeja: Kthimi me furnizimin nga Kosova A.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Kolovicë e Vjetër (kodi: 13000006052) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Kolovicë e Vjetër.

Arsyeja: Implementimi i Projektit LP 10(20) kV Kolovicë e Vjetër-Butovc.

Gjakovë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Ura Terezive (kodi: 81000004) prej orës 10:00 deri në ora 14:00.

Vendet: fshatrat: Damjan (një pjesë), Fshaj Kushavec, Muhadër, Pnish, Rogovë, Smaq dhe Ujëz.

Arsyeja: Ngritja e shtyllës se TM në fshatin Fshaj.

2.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kijeva (kodi: 82082007) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçicë, Polluzhë dhe Stapanicë.

Arsyeja: Ndërrimi i izolatorëve dhe shkarkuesve katodik.

Pejë

1.

Nga TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Radavci (kodi: 50000004) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Novosella, Radavci, Brestoviku, Dogna, Jabllanica e Madhe dhe HEC-Radavci.

Arsyeja: Pastrimi i rrjetit, ndërrimi i shtyllave, izolatorëve dhe përforcimi i rrjetit.

Prizren

1.

Nga TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10kV segmenti Fruti-Prevallë (kodi:31000026036;014;035;033;032;016;019;020;021;022) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Prevallë, Gornosello, Mushnikovë, Sredska, Bogoshevs, Drajqiq dhe TS 10/0.4kV (Dili Kadrija, Restorant Paradiso, Restorant Sharri).

Arsyeja: Pastrimi i trasesë, shtrëngimi i përçuesve dhe ndërrimi i izolatorëve.

07.08.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.37 Stabiliment shpërndarës, Bregu i Diellit (Kodi: 11000016 ) nga ora 09:00 – 09:15 dhe prej orës 20:45-21:00

Vendet: Bregu i Diellit Zona Lindje, rr. Vëllezërit Gërvalla, rr.Ahmet Haxhia, rr. Holger Petersen dhe Ernest Koliqi.

Arsyeja: Manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm- krijimi i kushteve të punës pa tension.

2.

Nga TS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ben-Af (Kodi: 19100017) nga ora 09:00 – 09:15 dhe prej orës 20:45-21:00

Vendet: Bena-af-i, një pjesë e Bregut të Diellit dhe Qendra tregtare.

Arsyeja: Manipulim me ndarët e tensionit të mesëm- krijimi i kushteve të punës pa tension.

3.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Arhivi me kod 11000019095 nga ora 09:00 deri 21:00

Vendet: Arhivi.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave, ndërrimi i transformotori dhe punimi i kokave kabllovike.

Punime në projekte investive

08.08.2020

Peja

1.

Nga TS 110/10 kV Istog do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Istog 2 (Kodi: 54000007 ) nga ora 12:00 – 16:00

Vendet: qyteti, Dushkaja Bujupët, Dushkaja e Re, Dragulovc, Dubravë Ferma, Standardi, Shkolla fillore, Loshët, Banesat, Kuvendi komunal, Banesat 2, Motel Trofta, Spitali dhe Lugu.

Arsyeja: Vendosja e kthinave modulare me gaz, 20 kV 630A 16kA , 2 fusha me ndarës dhe fusha transformatorike, tipi i kthinave -kompaktë, me mbrojtje dhe indikatorë për tokëzim (2+1) 16kA.

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.36 Hidrofori (Kodi: 11000015 ) nga ora 09:00 – 09:15 dhe prej orës 20:45-21:00

Vendet: Mahalla e Muhaxherëve, rr.Isa Kastrati (një pjesë), një pjesë e rrugës Enver Maloku, një pjesë e rrugës Armend Daci, një pjesë e banesave të vjetra, një pjesë e rrugës Afrim Zhitia dhe Kolegji Universitar Pjetër Budi.

Arsyeja: Manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm- krijimi i kushteve të punës pa tension.

2.

Nga TS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Dukagjini 4, Dukagjini 7, Dukagjini 8 (B.P Afrim Haxhikadria (Kodi: 19100007024;025;073) nga ora 09:00 – 21:00

Vendet: Fuat Pashë Dibra.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave, ndërrimi i transformatorit dhe punimi i kokave kabllovike.

3.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.38 Bregu i Diellit 1/1 (Kodi: 11000017 ) nga ora 09:00 – 09:15 dhe prej orës 20:45-21:00

Vendet: Një pjesë e rrugës B, një pjesë e rrugës Enver Maloku, Hyzri Talla, Poliklinika Kavaja, PTK Bregu i Diellit dhe një pjesë e rrugës Armend Daci.

Arsyeja: Manipulim me ndarës të tensionit të mesëm- krijimi i kushteve të punës pa tension.

4.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Ngrohtorja (Kodi: 11000017092;100) nga ora 09:00 – 21:00

Vendet: Ngrohtorja.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave, ndërrimi i transformatorit dhe punimi i kokave kabllovike.

5.

Në NS 110/10 kV Prishtina 7 nga dalja 10 kV Fabrika e Kasetave do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Fabrika e Kasetave (Kodi: 19000039085) nga ora 11:00 – 15:00.

Vendet: rr.Nekibe Kelmendi ( një pjesë) dhe rr.Richard Hollbrooke.

Arsyeja: Punime në rrjetin e tensionit të ulët.

Gjilan

1.

Në TS 35/10 kV Lladovë me Kodë 610660 do të ketë ndërprerje totale prej orës 10:00- 15:00

Vendet: Parteshi, Budrika e Poshtme, Budrika e Epërme, Nesale, Cërrnica, Gumnishta, Vrapqiqi, Zhegra, Lladova, Llashtica (një pjesë), Shurdhani, Pidiqi, Selishta, Llashtica, Pasjani, Burinca, Muqi Baba, Çeliku, Haxhitë, Isufajt, Terziajt, Demirët, Fabrika e radiatorëve, Mulliri dhe Ceni Company.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorëve matës rrymor në kthinën hyrëse 35 kV, vendosja e konzollës me shkarkus 35 kV në hyrje të trafostacionit, si dhe punimi i lidhëseve kabllovike 10 kV dalja e Mullirit.

08.08.2020

Punime nga palët e treta

Prizren

1.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zona industriale 2 (Kodi: 32000022) prej orës 10:00-10:15 dhe prej orës 16:15-16:30

Vendet: Stomatologu, Drejtoria e Arsimit, Gani Sallauka N.T.P Vllesa, Naser Gashi N.T.P Naseri, Jetullah Balaj Graniti.

Arsyeja: Konsumatori Afrim Hazrolli “Hazrolli Group SH.P.K” bëhet vetëm përgatitja për kyçje.

2.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

TS 10 kV Drejtoria e Arsimit (Kodi: 32000022002) prej orës 10:00-16:30

Vendet: Drejtoria e Arsimit.

Arsyeja: Konsumatori Afrim Hazrolli “Hazrolli Group SH.P.K” bëhet vetëm përgatitja për kyçje.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat