KEDS me punime në rrjet, paralajmërohen ndërprerje të rrymës

Kosova

KEDS me punime në rrjet, paralajmërohen ndërprerje të rrymës

Më: 7 gusht 2020 Në ora: 17:08
Foto ilustrim

Arsyeja: Punime të domosdoshme për siguri të sistemit.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

08.08.2020

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10 kV Badovc do të ndërpritet:

Dalja 10kV Mramor (kodi: 10014001) prej orës 10:00 – 14:00 .

Vendet: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit, Mareci .

Arsyeja: Montimi i ndërprerësit linjor 10 [kV]

2.

Nga TS 35/10 kV Fushë Kosovë do të ndërpritet:

Dalja 10kV Bardh i Madh (kodi: 15018018) prej orës 10:00 – 14:00 .

Vendet: Lagjja 28, pjesa e F.Kosovës pas Hekurudhës, Kuzmini dhe Bardhi i Madh.

Arsyeja: Revision i daljes 10 [kV].

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10 kV Kaçanik do të ndërpritet:

Dalja 10kV Pylltaria (kodi: 40043004) prej orës 10:00 – 14:00 .

Vendet: Kërbliq dhe Leskovicë, Drenusha, Rakoci, Sanatoria, Llanishta, Gjurgjedelli, Runjeva, Hekurudha, Kisi, Lagjja e Re.

Arsyeja: Vendosja e shtyllave, shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve dhe vendosja e bazave të siguresave nëpër trafostacione.

10.08.2020

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10 kV Parku I Biznesit do të ndërpritetet:

Dalja 10kV Llapushniku (kodi: 16023003) prej orës 10:00 – 14:00 .

Vendet: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuqak, Gurgjicë, Shkolla- LLapushnik, Kleqkë e Re .

Arsyeja: Zëvendësimi i shtyllave të drurit me shtylla të reja prapë të drurit, tërheqja e përçuesve dhe pastrimi i trasesë, segmenti Arllat Bytyq –Terpezë.

2.

Nga TS 35/10 kV Batllava do të ndërpritet:

Dalja 10kV Orllan (kodi: 14015002) prej orës 10:00 – 14:00 .

Vendet: Gibovci, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Berveniku, Bllata, Metergovci1 dhe 2, Orllani, Vikendicat, Te Zahir Pajaziti.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë

Punime në projekte investive

09.08.2020

Prishtinë

1.

TS 35/10(20)kV Mazgit do të ketë ndërprerje totale prej orës 10:00-15:00.

Vendet: Mazgit te Tyrbja, Prestreshët, Boshnjakët, Klinakët, Ujësjellësi, Berishët, Fakulteti i Gazetarisë, Shkabaj, Mazgit një pjesë, Obiliqi një pjesë, Reforma, Al Petroli, Plemetini, Hamidi, Bivolaku, Gllavotini, Strovc, Zhilivodë, Bequk, Milloshevë (një pjesë), Llazareva, Raskova, Bakshi, Millosheva, Babimoci dhe Graca, Brezhnica (një pjesë), Stanovci i Epërm, Stanovc i Ulët, Lumi i Madh, Prilluzhë, Bërnicë, NSH Monting, Noti, Raskova, Bakshia, Mulliri -Prugovcë, Berishët, Restorant Arena, Plashnik, Prugovc, Vehbi Pllana privat, Breznica, Kozarica, Barileva, RTK dhe Bakshi.

Arsyeja: Shqyrtimi i Mbrojtjes Rele dhe ndërrimi i ndarësve të tensionit të mesëm

2.

TS 35/10 kV Besia do të ketë ndërprerje totale prej orës 10:00-15:00.

Vendet: Prugovci-1(te Vila Natyra Verbovcët, Lupç i Poshtëm Vranidolli, Tenezhdoll. Kazerma e FSK-së, Vranidoll, Barilevë- Lecët, Te kanali Besi, Leban te baza 1, Prugovc , Extra Dragusha, Leban -Dobratiqët, Besi Ambulanca 1, Rimanishta, Betonjerka private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company, Prugovc Zuqollët, Ibër Lepenci.

Arsyeja: Shqyrtimi i Mbrojtjes Rele dhe ndërrimi i ndarësve , tensioni i mesëm.

Punime në projekte investive

10.08.2020

Prishtinë

1.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva nga dalja 10kV Podujeva 1 do të ndërpitet:

TS 10/0.4kV TS Blakqorët (Kodi: 14000001005 ) nga ora 10:00 – 16:00.

Vendet: Rr.Skëndrbeu, Te Blakqorët.

Arsyeja: Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 10 Prishtina.

2.

TS 110/10 kV Prishtina 3 nga dalja 10kV Lulishtja do të ndërpritet:

TS 10/0.4kV TS Banka e Lubjanës OSCE (Kodi: 12000010048) nga ora 09:00 – 21:00.

Vendet: Rr.Fehmi Agani, OSCE.

Arsyeja: Zëvendësimi i transformatorëve ekzistues dhe kthinave ekzistuese me transformatorë të rinj dhe kthina të reja në projektet investive të KEDS-it P2-P3 Feeder 2, LOT 15.

3.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Nr.36 Hidrofori (Kodi: 11000015 ) nga ora 09:00 – 09:05 dhe prej orës 20:55-21:00.

Vendet: Mahalla e Muhaxherëve, Rr.Isa Kastrati( një pjesë), një pjesë e Rruges Enver Maloku, një pjesë e Rrugës Armend Daci, një pjesë e banesave të vjetra, një pjesë e Rrugës Afrim Zhitia, Kolegji Universitar Pjetër Budi.

Arsyeja: Manipulim me ndarëse të tensionit të mesëm, krijimi i kushteve të punës pa tension.

4.

Në TS 110/10 kV Prishtina 2 nga dalja 10 kV Nr 36 Hidrofori do të ndërpritet:

TS 10/0.4kV Dukagjin 6 (Kodi: 11000015072 ) nga ora 09:00 – 21:00.

TS 10/0.4kV Dukagjin 5 (Kodi: 11000015142 ) nga ora 09:00 – 21:00.

Vendet: Rr.Afrim Zhitia, Rr.Armend Daci, Rr.Gazmend Zajmi (një pjesë), Rr.Dervish Rozhaja, Rr.Enver Maloku (një pjesë).

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave, ndërrimi i transformotorit, punimi i kokave kabllovike.

5.

Në TS 110/10 kV Prishtina 6 nga dalja 10 kV Fuad Pashë Dibra do të ndërpriten:

TS 10/0.4kV Dukagjin 4 (Kodi: 19100007024 ) nga ora 09:00 – 21:00.

TS 10/0.4kV Dukagjin 7 (Kodi: 19100007025 ) nga ora 09:00 – 21:00.

TS 10/0.4kV Dukagjin 8 (Kodi: 19100007073 ) nga ora 09:00 – 21:00.

Vendet: Rr. Ferat Dragaj, Rr.Hilmi Rakovica, Rr.Thimi Mitko.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave, ndërrimi i transformotorit, punimi i kokave kabllovike.

Punime në projekte investive

11.08.2020

Prishtinë

1.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva nga dalja 10kV Podujeva 1 do të ndërpritet:

TS 10/0.4kV TS Blakqorët (Kodi: 14000001005 ) nga ora 10:00 – 16:00.

Vendet: Rr.Skendrbeu te Blakqorët.

Arsyeja: Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 10 Prishtina.

2.

TS 110/10 kV Prishtina 6 nga dalja 10kV Radio Kosova do të ndërpritet:

TS 10/0.4kV TVK 2 (Kodi: 19100003007 ) nga ora 09:00 – 21:00.

TS 10/0.4kV Enti Statistikor (Kodi: 19100003093 ) nga ora 09:00 – 21:00.

TS 10/0.4kV Nazim Gafurri (Kodi: 19100003092 ) nga ora 09:00 – 21:00.

Vendet: Rruga Ilaz Agushi (një pjesë)i, Rr.Agim Ramadani (një pjesë), pjesa kah Muzeu i Kosovës.

Arsyeja: Zëvendësimi i transformatorëve ekzistues dhe kthinave ekzistuese me transformator të rinj dhe kthina të reja në projektet investive të KEDS-it P2-P3 Feeder 2, LOT 15.

08.08.2020

Punime nga palët e treta

Mitrovicë

1.

Nga TS 35/10 kV Shupkovc do të ndërpritet:

Dalja 10kV Betonjerka (kodi: 70000104) prej orës 11:00 – 15:00 .

Vendet: Pjesa nga Stacioni Hekurudhor dhe lagjja Sitnica.

Arsyeja: Energjizimi i kthinave hyrje – daljeve, tensioni i mesëm.

10.08.2020

Punime nga KOSTT-i

Prishtinë

1.

NS 110/10kV Prishtina 6 (Kodi:191000) do të ketë ndërprerje totale prej orës 00:10 – 06:10.

Vendet: Qyteza Pejton 2. RTK, Kuvendi, Fakulteti Fizolofik, Objekti C7 dhe Ulpiana, Lagjja Dardani te Santeja, Lagjja e Muhaxherëve, Lagjja Kurrizi 1, Dardania BII, Hotel Grandi, Qendra, Rr.Fazli Grajçevci te Burgu, Ndërtesa e PTK-së, Termokosi, Ulpiana, Mikro III, Ben-af , një pjesë e Bregut të Diellit dhe Qendra Tregtare.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të sigurisë gjatë përfundimit të punëve në këtë trafostacion.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat