Në këto qytete do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike

Kosova

Në këto qytete do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike

Më: 10 maj 2021 Në ora: 07:57
Foto ilustrim

KEDS ka njoftuar qytetarët se gjatë ditës së nesërme do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa qytete.

Sipas njoftimit, këto ndërprerje do të ndodhin për shkak të punimeve në projekte investive dhe punimeve nga palët e treta.

Njoftimi i plotë:

Prishtinë

Punime në projekte investive

1.Në NS 35/10kV Fushë- Kosovë do  të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Vragoli 1 BTS Blinda (kodi: 15018007009) prej ores 09:00 – 13:00

Vendet: Një pjesë e fshatit Vragoli.

Arsyeja: Energjizimi i daljeve të reja.

Prizren

Punime nga palët e treta

1.Në NS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Krusha (Kodi: 30034011) nga ora 10:00  deri në ora  14:30


Vendet: fshati Piranë.

Arsyeja: Montimi I shtyllës së betonit(12/1600).

Ferizaj

Punime nga palët e treta

1.Në NS 110/35/10 kV Lipjani do  të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gadime (Kodi: 41000013) nga ora 10:00  deri ne ora  13:00

Vendet: Babushi i Muhaxherëve, Gadime e Ulët, Gadime e Lartë, Vrella dhe  Plitkoviqi.

Arsyeja: Vendosja  e shtyllës dhe montimi i konzollës.

2.Në NS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Baza e Asfaltit (kodi: 41000005) nga ora 12:30 deri 15:00

Vendet: Baza e Asfaltit, Jeta e Re, Graçkë e Vjetër, Topliqani dhe Grackë e Vogël.

Arsyeja: Vendosja e  konzollës në fshatin Topliçan në shtyllë të tensionit të mesëm.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat