Këto vende do të përballen me mungesë të rrymës

Kosova

Këto vende do të përballen me mungesë të rrymës

Më: 27 gusht 2021 Në ora: 17:52
Foto ilustrim

KEDS njofton vendet që do të përballen me mungesë të energjisë elektrike.

Sipas një komunikate për media, KEDS ka njoftuar se është duke u punuar ne rrjet për siguri të sistemit,

 Këto janë vendet që do të mbesin pa energji elektrike:

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

LP 10kV Lumi i madh -Prugovci (Kodi: 15019008)  nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: Lumi I madh,Bregaj-Stanovc,Cakajte-Stanovc,te  Shaljanët-Stanofc,Te Muhaxheret,Stanovc 1-Prekazet,te Magazina,Raskov.Bakshi,Vehbi Pllana privat,Burimi Sh.P.K,Hasan SelmaniN.P.T Loli,Ismail Isa Hajredinaj”ISMAIL HAJREDINAJ”B.I,DETI COM SH.P. K.  Xhevdet Zymeri,BP-HOME INVEST SH.P.K  Besnik Pllana,Millosheve-Nici petroll,Te Sherifi,Te Bazeni-Halim Thaqi,Amazona,Mulliri Prugovc,Berishet ,Plashnik Prugovc,Hamdi Aliu Qender rekreative sportive afariste,Vehbi Bregaj privat,”Barileva” Sh.P.K,Petrol Oti Sllovenija-Stanovc,Milloshevë  te shkolla,Grace,Hagjaj-Stanovc,Haradinaj-Stanovc,Stanovc-pompa e benzines,Stanovc 2- Prekazët ZPRR 2015

Arsyeja: vendosja e perquesit ne linjen e vjeter

2.

TS 35/10kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

LP 10kV Llapushniku (Kodi: 16023003)  nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuqak, Xhurgjice, Shkolla LLapushnik, Kleqk e re .

Arsyeja: Premontimi i dy shtyllave te TM Druri ne Arllat  degezimi Bujup- Gjergjice demontimi i shtylleve te vjetra

3.

TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

LP 10kV Iber Lepenci  (Kodi: 16100009)  nga ora 09:00 deri 16:00

Vendet: Shkolla e  mesme,Korotica,Sankovci,FushticaFlorim Kurrumeli Gllanaselle.

Arsyeja: pastrimi i linjave 10 kV nga vegjetacioni

4.

TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

LP 10kV Keqekoll – Hajkobill   (Kodi: 14016004)  nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: Keqekolle, Prapashtice, Hajkobille, Dabishevc, Mutivode .

Arsyeja: Identifikimi i kabllove dhe vendosja në kullë ( Kulla Keqekollë)

5.

TS 35/10kV Besia do të ndërprehet:

LP 10kV Lluzhani (kodi: 10013011)  prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet:Prugovci-1(te Villa Natyra Verbovct Lupqin e Poshtem Vranidollin Tenezhdollin.Kazermee FSK në Vranidoll)

Arsyeja: Zëvendesim i izolatoreve te demtuar 10[kV],me izolatore te Silikonit.

6.

TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

LP 10kV nr.15 Blloku I (kodi: 11000002)  prej orës 00:05 deri 00:30

Vendet: Rr.Ilaz Agushi,Blloku i parë i banesave,Gjimnazi,Shkolla teknike,

Arsyeja: Largimi i papastërtive në TS.

 

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV stabiliment Nerodime nga ora 10:00 deri 14:00

TS Jezerc – Kalanica kodi: 40042003057

TS Jezerc – Verishta kodi: 40042003058

TS Jezerc – Azemit kodi: 40042003059

TS  Mahalla Katunit kodi: 40042003060

TS Jezerc – Ukëzmajli kodi: 40042003061

TS Jezerc – Maqitev kodi: 40042003062

TS-NPSH-Veli Comerc (Rexhep Asllani) kodi: 40042003188

TS-Nerodime (Lagjia Rekaj) kodi: 40042003191

Vendet: Manastirc,Nerodime e ulët dhe e epërme,Balaj,Jezerc dhe bizniset private. (Pjesërisht)

Arsyeja: Kontrollimi i TS-ve ,lëshuesve katodik dhe pastrimi i trases, shtrëngimi i përçuesve

2.

Nga NS 35/10kV Kaqaniku do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV   Stabilimenti Fusha e Pajtimit   (Kodi 40043007039, 040, 042, 035, 047, 036, 038, 216, 223, 041, 043, 037, 044, 045, 046, 048, 245, 249, 049, 050, 051, 099, 229.) nga ora 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Kaçanik i vjetër, Stagovë, Begracë, Topojan.

Arsyeja: vendosja e kokave ne kabell ajrore qe lidh TS, 7043.

Gjilan

1.

TS 35/10kV Gjilani IV do të ndërprehet:

LP 10kV Dalja TS 31 (Kodi: 60063016)  në dy temine  prej orës 09:00 deri 09:20 dhe nga ora 11:50 deri në ora 12:00.

Vendet: TS 31 dhe te stacioni I autobusve

Arsyeja: Krijimi I kushteve të punes pa tension, manipulim me ndarsa TM.

2.

TS 35/10kV Gjilani IV do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Stacioni i autobusëve (Kodi: 60063016059)  prej orës 09:00 deri në ora 12:00. Vendet: Rr.Isa Boletini si dhe rruget pas Inetrexit .

Arsyeja: Punimi i kokave kabllovike në TS 059

3.

TS 35/10kV Gjilani III do të ndërprehet:

LP 10kV Parku i Makinave (kodi: 60062011)  në dy temine  prej orës 12:00 deri 12:20 dhe nga ora 14:50 deri në ora 15:00 .

Vendet:Rr:Bujanovcit:TS-440-Ukraincat.TS-22-Ideali-1.Rr:Bujanovcit.TS-427-Morava E Binqes-Rr:xhorgj-Vashiktoni.TS-23-28-Netori Xhorgj Vashiktoni.TS-21-Lepa Brena.rr.Abdulla Tahiri.TS-5-TMK-ja Rr:Adem-jashari.TS-428-Kazerma-Rr:Abdulla Tahiri.

Arsyeja: Krijimi I kushteve të punes pa tension, manipulim me ndarsa TM.

4.

TS 35/10kV Gjilani III do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS te TMK (kodi: 60062011005)  prej orës 12:00 deri në ora 15:00.

Vendet: Konsumatore ne mes të rr. Abdullah Tahiri dhe nje pjese ne rr. Gjinolli, dhe nje pjese ne rr.Abdullah PreshevaVI.

Arsyeja: Punimi i kokave kabllovike në TS 005.

 

Pejë

1.

TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

LP 10kV Baran (Prapaqan) (Kodi: 53000002)  nga ora 12:00 deri 14:00

Vendet: Berani, Prapaqani, Berliqi, Krushevci i ri, Rashiqi, Gjocajt, Turjaka e ulet, Vranoci i madh, Vranoci i vogel, Barani i ulet, Qallapeku, Kusoriqi, Llugagjit, Buqani  .

Arsyeja: Pastrim traseje

 

 

Punime nga pala e tretë

Gjilan

1.

TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

NS 10/0.4 TS  Te Spitali   (kodi: 62000006003) nga ora 08:00 deri në ora 11:00

Vendet: Rr Adem Jashari, rr. e Prishtinës, rr. e Rubovcit, Besa Shqipëtare, Luigj Gurakuqi,Materniteti, Mulla Idriz Gjilani,

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 0.4kV, sipas ZT.

 

30.08.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

 

1.

TS 35/10kV Prishtina II do të ndërprehet:

LP 10kV Policia (Kodi: 10010004)  nga ora 11:00 deri 12:00

Vendet: Forenzika e Policise afer Amortizatoreve

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele

2.

TS 35/10kV Prishtina II do të ndërprehet:

LP 10kV Batllava (Kodi: 10010013)  nga ora 12:00 deri 13:00

Vendet: Drejtoria-Batllava

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele

3

TS 35/10kV Prishtina II do të ndërprehet:

LP 10kV Spitali (Kodi: 10010001)  nga ora 13:00 deri 14:00

Vendet: Enti Higjenik,Spitali Amerikan ,Forenzika TMK-1

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele

4.

TS 35/10kV Prishtina II do të ndërprehet:

LP 10kV  Mekaniku  (Kodi: 10010002)  nga ora 14:00 deri 15:00

Vendet: Furra-Zona industriale

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele

5.

TS 35/10kV Fushë Kosova II do të ndërprehet:

LP 10kV  Albana  (Kodi: 15018008)  nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: Mesbardhi I,Mesbardhi II,Bardh i Vogel,Albana e Vogel,Sllatine e vogel II,Albana e madhe te Shaljanet,FSK .

Arsyeja: Pastrimi i trasesë, ndërrimi i izolatorëve

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

LP 10kV Dalja 5 (Kodi: 80080013)  nga ora 11:00 deri 13:00

VendetRrugët: 14 Qershori, Bajram Curri, Bujar Roka, Dah Polloshka (1 konsumatorë), Demush Taha, Dërgut Vokshi, Elton Zherka, Hasan Dashi, Ismail Qemali, Lekë Dukagjini (një pjesë), Luigj Gurakuqi, Mark Malota, Mihail Grameno, Mithat Frashëri, Nënë Tereza (një pjesë), Përmet Vula, Pjetër Bogdani (2 konsumatorë), Tivarit  (2 konsumatorë), Sadik Pozhegu  (2 konsumatorë), Shefki Shasivari, Shtjefën Gjecovi  (2 konsumatorë), Tahir Efendija (një pjesë)..

Arsyeja: Testimi i qarqeve të komandimit .

Gjilan

1.

TS 35/10kV Artanë do të ndërprehet:

LP 10kV Slivova  (Kodi: 60024003)  nga ora 11:00 deri 15:30

Vendet:Bostoni,Turiqevc,Vllasali,Izvor,Koznicë,Svarqak,Prekoc,Manishincë,Zebincë,Vuqak,Llabjan,Llajshevc,Dragovc,Kukavicë,Gulmivodë.

Arsyeja: Mirmbajtje preventive.

Mitrovicë

1.

TS 110/10(20)kV Mitrovica 2 do  të ndërprehet:

NS 10/04 kV Stabiliment Drejtimi Rahovë prej orës 09:00 deri 16:00

NS 10/04 Tuneli.I. me kod: 70000101006

NS 10/04 Tuneli.II.me kod 70000101007

NS 10/04 Tuneli.II.me kod 70000101055

NS 10/04 Rahove.I.-Kulla me kod: 70000101008

NS 10/04 Rahovë.II.me kod: 70000101010

Vendet: Tuneli1,2  dhe Rahovë.

Arsyeja: Pastrimi i linjave 10 kV nga vegjetacioni,

2.

TS 110/10(20)kV Vushtrria  2 do  të ndërprehet:

LP 10kV Martiraj me (kod: 73000009) në dy termine prej orës 09:00 deri 09:30 dhe nga ora 15:30 deri 16:00

Vendet: Bahri Kuqi, Bajram Imeri, Gojbule, Studime, Sfaraqak, Skrome, Bozhlan, Gumnishte, Begaj .

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punes pa tension, largimi i urave TM.

3.

TS 110/10(20)kV Vushtrria  2 do  të ndërprehet:

NS 10/04 kV Stabiliment Karaq prej orës 09:00 deri 16:00

NS 10/04 Skromë-1me kod: 73000009021

NS 10/04 Skromë-2me kod 73000009022

NS 10/04 Bozhlanme kod 73000009023

NS 10/04 Gumnisht-1me kod: 73000009024

NS 10/04 Gumnisht-2me kod: 73000009025

NS 10/04 Korollovëme kod: 73000009026

NS 10/04 Vesekovcme kod: 73000009027

Vendet:  Skromë, Bozhlan, Gumnisht, Korollovë dhe Vesekovc.

Arsyeja: Pastrimi i linjave 10 kV nga vegjetacioni,

Pejë

1.

TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

LP 10kV Lumbardhi (Kodi: 53000005)  në dy termine prej orës 10:00 deri 10:30 dhe nga ora 15:30 deri 16:00

Vendet: Lluka e epërme, Lluke Gecaj, Pozhari, Gllogjan, Shaptej, Lumbardh, Irzniq, Ratishe, Gramaqel, Maznik .

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punes pa tension, largimi i urave TM.

2.

TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Ratishë I Ultë 2 (Kodi: 53000005023)  prej orës 10:00 deri 16:00

Vendet: Ratishe

Arsyeja: Punime në ndertimin e rrjetit te ri ne Ratishe.

 

30.08.2021

Prishtinë

1.

TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do  të ndërprehet:

TS.10/04 kV Qameria  3  (kodi: 13000008073 ) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

Vendet:  Rr. Haxhi Zeka një pjes

Arsyeja:  Ndërrimi i ormanit të tensionit të ulet

2.

TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do  të ndërprehet:

TS.10/04 kV Lagja e spitalit 3 (kodi: 19000038178) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

Vendet:  Rr.Muharrem Fejza një pjes.

Arsyeja:  Kyqja e konsumatorëve në rrjetin e ri

3.

Nga NS 110/10kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV TS Blinda (Kodra e Trimave 13)Baki (Kodi: 13000003018 )nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Konsumatore ne te dy anet e rruges nën ETC ne Kodren e Trimave në magjistralen Prishtine Podujeve në afërisi te baki Automobile, Baci Petroll etj.

Arsyeja: Kyçja e konsumatoreve ne rrjetin e ri

 

31.08.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do  të ndërprehet:

NS 10/04 kV  Mujo Ulqinaku  (kodi: 12000023104) prej ores 09:00 deri në ora 17:00

Vendet:  Rr.Mujo Ulqinaku).

Arsyeja: kyqja e konsumatoreve ne rrjetin e ri nentokesore

2.

TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do  të ndërprehet:

NS 10/04 kV Qyteteza Pejton 1 (kodi: 12000023101) prej ores 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Rr. Pashko Vasa

Arsyeja: kyqja e konsumatoreve ne rrjetin e ri nentokesore

3.

Nga NS 110/10kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV TS Blinda (Kodra e Trimave 13)Baki (Kodi: 13000003018 )nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Konsumatore ne te dy anet e rruges nën ETC ne Kodren e Trimave në magjistralen Prishtine Podujeve në afërisi te baki Automobile, Baci Petroll etj.

Arsyeja: Kyçja e konsumatoreve ne rrjetin e ri

31.08.2021

Punime nga palët e treta

Prizren

1.

TS 35/10 kV Prizreni IV do të ndërprehet:

LP 10kV Shkolla Normale (Kodi 30033004) nga ora 09:00 deri në 11:00

Vendet: Lagjja Tusus 1, Lagjja Tusus 2, Lagjja Tusus 3, Lagjja Tusus 4, Lagjja Tusus 5, Shkolla Normale, KFOR-i turk, Lagjja e Trimave.

Arsyeja: Përmisimi i vërejtjeve nga Pranimet Teknike, sipas PEE

Gjilan

1.

TS 35/10 kV Gjilani III do të ndërprehet:

LP 10kV Dheu i bardhë   (kodi: 60062013) nga ora 11:00 deri në 15:00

Vendet: Lagjeja Dheu i Bardhë,Rr Reshat Ymeri,Elevia Qelebia,Avdulla Presheva,Isa Kastrati,Ahmet Gashi,Vëllzrit Frashri,Fatmir Ibishi,Agim Rashiti .

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV, sipas ZT

Të nderuar lexues të gazetës “Bota sot”, komentet që përmbajnë fyerje, ofendime dhe sharje nuk lejohen në portal. Andaj, komentet e juaja do të kalojnë në filtra për aprovim dhe të tillat që përmbajnë gjuhë që nuk përkon me rregullat, nuk do të aprovohen. Ju faleminderit.
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat