Avokati i Popullit dhe KMLDNJ-ja kërkojnë të hetohet Hoxhë Salihu

Kosova

Avokati i Popullit dhe KMLDNJ-ja kërkojnë të hetohet Hoxhë Salihu

Më: 16 qershor 2013 Në ora: 20:10

Këshilli për Mbrojtjen e Lirive dhe të Drejtave të Njeriut mendon se janë shkelur të drejtat e njeriut dhe prokuroria do të duhej të niste hetim se nuk po kryejnë punën siç duhet organet e drejtësisë mendon edhe Avokati i Popullit.
Prokurorisë së Kosovës po i kërkohet që zyrtarisht të nisë hetimet rreth ligjëratës dhe Hoxhë Irfan Salihut. Këshilli për Mbrojtjen e Lirive dhe të Drejtave të Njeriut mendon se janë shkelur të drejtat e njeriut dhe prokuroria do të duhej të niste hetim se nuk po kryejnë punën siç duhet organet e drejtësisë mendon edhe Avokati i Popullit.
Në gjithë këtë mes, Bashkësia Islame e Kosovës vazhdon të heshtë, duke mos pranuar të flasë për çështjen, pavarësisht se Imami Irfan Salihu është pjesë e BIK-ut.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat