Vendet që do të mbeten pa rrymë - Bota Sot
Vendet që do të mbeten pa rrymë

Kosova

E diel, 21 tetor 2018

Vendet që do të mbeten pa rrymë

Më: 7 dhjetor 2017 Në ora: 16:09
Ilustrim

KEDS-i, të enjten, ka publikuar orarin më të ri të reduktimeve me energji elektrike për qytetet e Kosovës për disa nga ditët e ardhshme.

Orari i plotë:

Prishtinë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 11.12.2017 në NS 220/35/10 kV Podujevë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat 1  (Kodi:14000009) prej orës 12:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Sekiraq, Poterët, Qershijat, Kamerollët, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Kunushefc 1 dhe 2. Buricë, Gllamnik dhe Llapashticë e Ulët.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i një  pjese të LP 10(20) kV të ri dhe kyçja në  LP 10(20) kV ekzistues në kuadër  projektit LOT 2 Podujevë 2017 nënprojekti Gllamnik-Kërtokët.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 11.12.2017 në NS 110/35/10 kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

Dalja 35 kV Badovc  (Kodi:100140) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit dhe Mareci, Hajvalia, Kishinca, Romi shtyllë, Hekurudha, Romi Kulla, Graçanica Vorret, Badovci i Ri, Pompa Ibër Lepenc, Kosomos Deni,Graçanica, Padalishta, Te mbeturinat, Ibër Lepenci, Lindja, Minierat Kishincë, Bejta komerce, Servisi i policisë, Minierat Kishincë, Pompat e Ujësjellësi Badovc, Janjeva, Shashkovci, Akllapi, Tërbovci, Gushterica e Epërme Shushica, Metaliku dhe Iber Lepenci.

Arsyeja e ndërprerjes: Mbrojtje rele.

2.

Më 10.12.2017 në NS 35/10 kV Drenas kërkoj te ndërprehet:

Dalja 10 kV Shtrubullova(Kodi:16021004) prej orës 11:00 deri në orën 15:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shtrubullovë, Krajkovë, Domanek, Baicë, Tërdevc dhe  Obri.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i ormanëve 0.4 kV ne NS 10/0.4 kV Çikatovë e Vjetër dhe në NS Çikatovë e Vjetër te Morinët.

Prizren

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 09.12.2017 në NS 110/10 kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zhupa  (Kodi:31000026) prej orës 09:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Manasteric, Llokvicë, Neprogoshtë, Reqan, Pllanjane Lubinje e Epërme, Lubinje e Ulët, Gornja-Selle, Mushnikove, TS Prevalla, hotel Sharri, TS Sat styro, TS Shpia e bardhë, Sredska, Stajkovc, Bogoshevc dhe Drajqiq.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në rrjet sipas projektit  ,,Zgjerim i rrjetit 2017 "  Lot 10

2.

Më 09.12.2017 në NS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Korisha  (Kodi: 31000010) prej orës 08:00 deri ne ora 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lubizhda I, Lubizhda II, Lubizhda III, Gani Zekaj, Lagjeja Ahmetaj, Kamila, Bosch, Edam dhe Grupi i Bizneseve.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimin e  konzollave, përçuesit si dhe izolatorëve te TM  në projektin TS Korishë –Prizren. 

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 11.12.2017 në NS 35/10 kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Transformatori T1 nga ana 35 kV  (Kodi:300320) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Gjatë kësaj kohe asnjë konsumator nuk do te mbetet pa furnizim me energji elektrike.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele, kyçje-shkyçje, revizion i kthinës etj.

2.

Më 11.12.2017 në NS 35/10 kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Transformatori T1 nga ana 10 kV  (Kodi:300320) prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Gjatë kësaj kohe asnjë konsumator nuk do te mbetet pa furnizim me energji elektrike.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele, kyçje-shkyçje, revizion i kthinës etj.

3.

Më 11.12.2017 në NS 35/10 kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Lakuriqi 4  (Kodi:30032014) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Salajdin Braha, Sylejman Rotlla, Gjallica dhe Zahir Pajaziti.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele, kyçje-shkyçje, revizion i kthinës etj.

4.

Më 11.12.2017 në NS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mushtishti  (Kodi:32000002) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sopija I, Sopija II, Dubrava, Mushtishti, Savrova, Bukoshi, Vraniqi dhe Baqevci.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

5.

Më 11.12.2017 në NS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gjinovci  (Kodi:32000003) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Topliqan, Gjinoci, Sallagrazhda, Grejkoci, Gelaca. bizneset:N.T.S Leshan, Mishtorja BENI Shirokë, Geni Com OIL, NB Petroll, "Graniti"Bajram Lumi, Mermer Hasan Muharremi, Iseferi, Tafaj Elektrik, Pishina Dafina, Spahia Petroll, Mermeri-Sallagrazhdë, Selim Muharremi.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

6.

Më 11.12.2017 në NS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shiroke-Therande  (Kodi:32000005) prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shiroka, pjesët periferike të Therandës (rr.Reqani).

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

7.

Më 11.12.2017 në NS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mamushe  (Kodi:32000006) prej orës 14:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Leshan, Tërrnjë, Neprebishtë, Mamushë, Zojzë, Medvec, Sërbicë e Ulët, afariste: Mulliri Rizam, Mulliri I Ri, Mulliri Xhevdet Mazrreku.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

Mitrovicë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 11.12.2017 në NS 110/10 kV Vushtria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qytet e fshatra  (Kodi:73000003) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gjykata e re, Kazerma 1, Zuqakë, Kosova Petrol, Sllatinë, Debërllukë 1, Debërllukë 2, Bajskë 1, Srekonica, Pasoma, Tërllabuq dhe Pompat Sllatinë.

Arsyeja e ndërprerjes:  Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar në Doberllugë.

Gjakovë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 08.12.2017 në NS 35/10 kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV -TS 20( Kodi: 80080013345)  prej orës 09:00 deri ne ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Hafiz Guta, Skender Shehu, Xheladin Nushi dhe Hasan Efendi Nahi.

Arsyeja e ndërprerjes: Ngritje të shtyllave të tensionit të ulët.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 11.12.2017 në NS 35/10 kV Xërxë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Denji  (Kodi:82081007) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: fshatrat Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë dhe Ratkoc (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Verifikimi dhe shtimi i vajit nëpër TS 10 / 04 kV.

Pejë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 08.12.2017 në NS 110/10 kV Klina do të ndërprehet.

Dalja 10 kV Klinavci  (Kodi:52000002) prej orës 08:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Klinavc, Gjurgjevik i Vogël, Kërnicë, Shtupel, Bingjë, Grapc, Leskoc, Krushevë e Vogël, Radulloc, Pataqan, Zllakuqan, Krushevë e Madhe, Ranoc, Berkovë dhe Rudicë.

Arsyeja e ndërprerjes:  Largimi i përçuesve të tensionit të lartë nga konstruksionet metalike për projektin “Zgjerimi dhe Përforcimi iRrjetit 2017“, LOT 12 Pejë -Gjakova.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 09.12.2017 në NS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet.

Dalja 10 kV Vitomirica  (Kodi: 50000010) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:Katuni i Ri 2, Instituti Bujqesor, Lagjja Qemanska Vitomiricë, Riki Petrolli, Baliqët, Farma, Domi, Gjeshoviqët, Ozdrimi, Dubova e Madhe, Fierza 5, Dubova e Vogël

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrim i ormanit kryesor te TSSHB Muçaj-Vitomericë.

2.

Më 08.12.2017 në NS 110/10 kV Istog do të ndërprehet.

Dalja 10 kV Onix-i  (Kodi:54000003) prej orës 10:00 - 10:30 dhe prej orës  15:00 - 15:30    

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Durrave Hysenajt, Tomoci – Kushtrimi, Dobrushe Xhamija, Dobrusha e Mesme, Te Drejtorija, Lubovë – Ademajt, Lubovë Kulla, Carralluka, Carralluka 2, Korabi, Blinda Banje, Lagja e Re Banje, Banje Minoritetet, Onixi, Kulla, Lagja, Delibeg . 

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave të tensionit të lartë dhe bartja e rrjetit-Oroberd –Kaliqan.

3.

Më 08.12.2017 në NS 110/10 kV Istog do të ndërprehen:

TS 10/0.4 kV Oroberd Haziraj  (Kodi:54000003021) prej orës 10:00 deri në ora 15:30

TS 10/0.4 kV Oroberd Mulaj  (Kodi:54000003022) prej orës 10:00 deri në ora 15:30

TS 10/0.4 kV Oroberd Hakaj  (Kodi:54000003023) prej orës 10:00 deri në ora 15:30

TS 10/0.4 kV Oroberd Pemishtja (Kodi:54000003024) prej orës 10:00 deri ne ora 15:30

TS 10/0.4 kV Kaliqan Shkolla (Kodi:54000003025) prej orës 10:00 deri ne ora 15:30

TS 10/0.4 kV Oroberd Zogaj (Kodi:54000003026) prej orës 10:00 deri ne ora 15:30

TS 10/0.4 kV  Kaliqan osmanaj  (Kodi:54000003027) prej orës 10:00 deri ne ora 15:30

TS 10/0.4 kV  Kaliqan Zogaj (Kodi:54000003028) prej orës 10:00 deri ne ora 15:30

TS 10/0.4 kV  Oroberd P.Benzines(Kodi:54000003035) prej orës 10:00 deri ne ora 15:30

TS 10/0.4 kV Kaliqan Cakutajt (Kodi:54000003036) prej orës 10:00 deri ne ora 15:30

TS 10/0.4 kV Oroberd e reja (Kodi:54000003039) prej orës 10:00 deri ne ora 15:30

TS 10/0.4 kV Oroberd Maksuraj e reja  (Kodi:54000003044) prej orës 10:00 deri ne ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Orobërd dhe Kaliqan.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave të tensionit të lartë dhe bartja e rrjetit-Orobërd –Kaliqan.

Ferizaj

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 10.12.2017 në NS 110/35/10 kV Lipjan do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zona Industriale  (Kodi: 41000009) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS Emonek, TS Coca Cola, TS Motrat Binjake, TS Janina, TS Agim Nita, TS Mulliri Millenium, TS Xella, TS Pofix, TS Semerana, TS Ekzoni, TS Keja Company, TS UBT, TS Muja, TS Gega .

Arsyeja e ndërprerjes: Shkyçja e konsumatorit Edoni Com NTSH me nr PEE 11281.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat
Sondazh
test