Vendet që do të kenë ndërprerje të energjisë elektrike - Bota Sot
Vendet që do të kenë ndërprerje të energjisë elektrike

Kosova

E hënë, 15 tetor 2018

Vendet që do të kenë ndërprerje të energjisë elektrike

Më: 8 shkurt 2018 Në ora: 17:00
Ilustrim

KEDS përmes një njoftimi për media ka njoftuar për ndërprerjet e planifikuara të energjisë elektrike gjatë ditëve në vijim.

Njoftimi i KEDS:

Prishtinë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Me  12.02.2018 në NS 110/35/10 [kV] Palaj do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Palaj  (Kodi: 18024001) prej orës 11:00 deri ne ora  15:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi, Bivolak te Berishët, Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc te Kelmendët, Shipitullaë, Grabovci, TR privat te Mjekiqi, Bivolak te Saraqët, Plemetin-Xhemnicët dhe konsumatorët e fshatit Sibovc.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP 10 kV.

2.

Me  10.02.2018 në NS 220/35/10(20) [kV] Podujeve do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Fshatrat-2. (Kodi: 14000010) prej orës 11:00-15:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja e nderprerjes: Përforcimi i konstrukcionit në NS 10/0.4 kV Lupq i Eperm Mengjiqët, zëvendësimi i përçuesve në LP 0.4 kV me kabell ABC dhe revizioni i LP-it 10 kV.

3.

Me  10.02.2018 në NS 35/10(20) [kV] Drenas do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV  Qendra shkollore -Iber Lepenci. (Kodi: 16021009) prej orës 10:30 deri në ora 15:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shkolla e  mesme, Korotica, Sankovci, Fushtica, Florim Kurrumeli Gllanasellë.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimin e  Ormanit 0,4 Kv 400KVA si dhe revizionimi e  trafove  dhe  i LP 10 kV.

4

Me 10.02.2018 në NS 35/10 kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Spitali  (Kodi: 10010001)  prej orës 13:00 deri në orën 14:00  

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Spitali.

Arsyeja e ndërprerjes: Mbrojtje rele.

5.

Me 10.02.2018 në NS 35/10 kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Batllava  (Kodi: 1001013)  prej orës 11:00 deri në orën 12:00  

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Drejtoria Batllava.

Arsyeja e ndërprerjes: Mbrojtje rele.

6.

Me 10.02.2018 në NS 35/10 kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Tjertorja, Un.Kosovateks  (Kodi: 10010011)  prej orës 12:00 deri në orën 13:00  

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Objekti i ish tjerrtores.

Arsyeja e ndërprerjes: Mbrojtje rele.

7.

Më 10.02.2018 në NS 35/10 kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Policia  (Kodi: 10010004)  prej orës 10:00 deri në orën 11:00  

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Balistika,SH.P.K  Depo

Arsyeja e ndërprerjes: Mbrojtje rele.

Me 10.02.2018 në NS 35/10 kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV IPKO  (Kodi: 10010012)  prej orës 14:00 deri në orën 15:00  

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: IPKO.

Arsyeja e ndërprerjes: Mbrojtje rele.

Prizren

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Me  10.02.2018 në NS 35/10 [kV] Prizreni 4 do të nderprehet:

·         Dalja 10 kV Tjertorja (Kodi: 30033003) prej orës 11:00 deri ne ora 15:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Globali,Him-Grupi,Ben-Af, Him-Grup

Arsyeja e ndërprerjes : Ndërrimi i nderpresit

2.

Me  10.02.2018 në NS 35/10 [kV] Prizreni 4 do të nderprehet:

·         Dalja 10 kV Bizmuti (Kodi: 30033005) prej orës 11:00 deri ne ora 15:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Migros-Comerc,Shtypshkronja Sipirint,Elkosi,Furra e Bukes.

Arsyeja e ndërprerjes : Ndërrimi i nderpresit

3.

Me  10.02.2018 në NS 35/10 [kV] Zhuri do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Dogana (Kodi: 30035007) prej orës 10:30 deri ne ora 15:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Dogana, Gurethyesi Tahiri, Restaurant Gurra, Rest. Mifa Bell, Vermica 3, Rest. Vermica, Rest.Universi, Shkoza 1 dhe Shkoza 2.

Arsyeja e ndërprerjes : Punime ne LP – Zëvendësimi I shtyllave te dëmtuara te TM

Pejë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Me  12.02.2018 në NS 110/35/10 [kV] Peja 1 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Fusha e Pejes (Kodi: 50000009) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bajraktarët, Terminali-Dogana, Kulla e Ministrit, Treboviqi, Dragajt, Qyshku, Bllagaja, Qunguri, Naklla, Llabjani, Nabërgjani dhe Llugat e Drinit.

Arsyeja e ndërprerjes : Ndërrimi i shtyllave te T.L

2.

Më 10.02.2018 në NS 110/10 kV Istogu do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Vrella  (Kodi:54000002)  prej orës 10:00 deri në orën 14:00  

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Cerrcë, Lubozhdë, Vrellë dhe Stupë.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i ormanit ne Cerrcë Kaliqanët - evitim rreziku.

Gjilan

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Me  12.02.2018 në NS 110/10 [kV] Berivojca do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Berivojca (Kodi: 62000003) prej orës 09:00 deri ne ora 10:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Berivojcë-Qendra, Rubovci, te varrezat, TS 35/10 kV Shërbimi teknik dhe Fita AG-Banesë.

Arsyeja e ndërprerjes: Testim i mbrojtjes rele, sinjalizim kyçje-shkyçje.

2.

Me  12.02.2018 në NS 110/10 [kV] Berivojca do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Hogoshti (Kodi: 62000004) prej orës 10:30 deri ne ora 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Hogoshtë, Shipashnicë, Poliqkë  dhe Xhyrishevcë.

Arsyeja e ndërprerjes: Testim i mbrojtjes rele, sinjalizim kyçje-shkyçje.

3.

Më  12.02.2018 në NS 110/10 [kV] Berivojca do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Strezovci (Kodi: 62000005) prej orës 12:30 deri ne ora 14:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kamenica (T.S.P. Bazeni, Lagjja Çamëria, Ujësjellësi, Kollarët, Malësia), Moqari i Ulët, Reqani, Hajnoci, Meshina, Bugjenica, Strezoci, Kosovica, Carevci, Bushinca, Tirinca, Krileva, Leshtari, Boleci, Vaganeshi, Kremenata dhe Rahovica.

Arsyeja e ndërprerjes: Testim i mbrojtjes rele, sinjalizim kyçje-shkyçje.

4.

Me  12.02.2018 në NS 110/10 [kV] Berivojca do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Kamenica (Kodi: 62000006) prej orës 14:00 deri ne ora 15:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Berivojca, Spitali, Imkos, Magnohromi, Policia, Shtëpia e Mallrave, Shtëpia e Kulturës, Posta e Vjetër, Gjykata, TS e Reja dhe Shtëpia e Mallrave.

Arsyeja e ndërprerjes: Testim i mbrojtjes rele, sinjalizim kyçje-shkyçje.

5.

Me  12.02.2018 në NS 35/10 [kV] Gjilani 1 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Trafofusha 35 kV e Transformatorit T-1(Kodi: 600602) prej orës 09:00 deri ne ora 10:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike nuk do të mbetet asnjë konsumator:

Arsyeja e ndërprerjes: Testim i mbrojtjes rele, sinjalizim kyçje-shkyçje.

6.

Me  12.02.2018 në NS 35/10 [kV] Gjilani 1 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Trafofusha 35 kV e Transformatorit T-2(Kodi: 600603) prej orës 10:30 deri ne ora 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike nuk do të mbetet asnjë konsumator.

Arsyeja e ndërprerjes: Testim i mbrojtjes rele, sinjalizim kyçje-shkyçje.

7.

Me  12.02.2018 në NS 35/10 [kV] Gjilani 1 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Trafofusha 10 kV e Transformatorit T-1(Kodi: 600602) prej orës 12:30 deri ne ora 14:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike nuk do të mbetet asnjë konsumator.

Arsyeja e ndërprerjes: Testim i mbrojtjes rele, sinjalizim kyçje-shkyçje.

8.

Me  12.02.2018 në NS 35/10 [kV] Gjilani 1 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Trafofusha 10 kV e Transformatorit T-2(Kodi: 600603) prej orës 14:00 deri ne ora 15:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike nuk do të mbetet asnjë konsumator.

Arsyeja e ndërprerjes: Testim i mbrojtjes rele, sinjalizim kyçje-shkyçje.

9.

Me  10.02.2018 në NS 110/10 [kV] Gjilani 5 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV –j14 Rrethi (Kodi: 63000014) prej orës 10:00 deri ne ora 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TSB-Betonierka, TSB-Mega (rruga e Prishtinës),TSB- Ukshini (rr. e Prishtinës),TSB-Tuneli,TSB-16 (Dardania -I),TSB-25,TSB-26 (Dardania -I).

 Arsyeja e ndërprerjes: Zhvendosja e LP.10kV sipas zgjidhjes teknike.

Më  09.02.2018 në NS 35/10 [kV] Rrafshina do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Vitia (Kodi: 61067005) prej orës 09:00 deri në ora 13:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Viti ("Iliri", Te shkolla e mesme,Te ura,Te Kasabanka,te Shtëpia e kulturës,Te pasqyrja dhe te kisha katolike).

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërprerje për shkak te rrezikshmërisë.

Gjakovë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 11.02.2018 në TS 35/10 kV Xerxe do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Podrumi (Kodi:82081008 ) prej orës 07:30 deri në ora 10:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Bellacërkë (një pjesë), Berjakë, Sapniq (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllës se betonit 1600.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Me  12.02.2018 në NS 35/10 [kV] Gjakova 3 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV –Dalja 40 (Kodi: 81084023) prej orës 10:30 deri në ora 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.Bajram Curri, rr.Dërgut Vokshi, rr.Ismail Qemali, rr.Marin Barleti (një pjesë), rr.Nënë Tereza, rr.Pjetër Budi, rr.Rruga e UÇK-së, rr.Sadik Pozhegu, rr.Sadik Stavileci, rr.Skënderbeu, rr.Sylejmon Vokshi.

Arsyeja e ndërprerjes: Testim i mbrojtjes rele, sinjalizim kyçje-shkyçje.

2.

Me  12.02.2018 në NS 35/10 [kV] Gjakova 3 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV –Ngrohtorja (Kodi: 81084024) prej orës 12:30 deri ne ora 14:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Ngrohtorja e Qytetit.

Arsyeja e ndërprerjes: Testim i mbrojtjes rele, sinjalizim kyçje-shkyçje.

3.

Me  12.02.2018 në NS 35/10 [kV] Gjakova 3 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV –Nertili (Kodi: 81084033) prej orës 14:00 deri ne ora 15:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qendra tregtare Nertili dhe rrugët: UÇK, Rruga Tirana dhe Ëesley Clark.

Arsyeja e ndërprerjes: Testim i mbrojtjes rele, sinjalizim kyçje-shkyçje.

4.

Më 09.02.2018 në TS 35/10 kV Gjakova lll do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Dalja 21 (Kodi: 81084018) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Fehmi Agani, Ibrahim Fehmiu, UÇK, Sadik Pozhegu dhe Sadik Stavileci.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele dhe demontimi i rrjetit të dyfishtë.

Ferizaj

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

Me 10.02.2018 në NS 35/10 [kV] Magure ( Kodi 410480) do të kete ndërprerje totale prej orës 00:00 – 01;00:

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Rrezez ( Leletiqit), Mirena, Fushtica e Epërme, Fushtica e Ulët, Resinoci Baincë, Shala, Krojmiri, Magurja, Medvevci, Dobraja, Rreze, Blinaja, Qylaga, Poturovci, Torina, Poturovci, Gllanica, Harilaqi, Treshnjevka dhe konsumatorët komercial të kësaj dalje 10kV, Burimi,  KFOR-i, Pompat e Ujit te Aeroportit, Aeroporti, Transmetusi, Feronikeli, Miniera e Goleshit dhe Ëind Poëer.

 Arsyeja e ndërprerjes: Rregullim i kokës kabllovike.

 

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Me  11 dhe 12.02.2018 në NS 35/10 [kV] Magure do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Drenica (Kodi: 41048001) prej orës 08:00-11:00 dhe prej orës 14:00-17:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Rrezez ( Leletiqit), Mirena, Fushtica e Epërme, Fushtica e Ulët, Resinoci Baincë, Shala dhe Krojmiri.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime -montimi i shtyllave, konzollave, përçuesit, izolatorëve dhe ndërrimi i transformatorëve të tensionit të mesëm në projektin Llot 19 -PROJEKTI 20 kV Magure.

2.

Më 10 -13.02.2018 në TS 35/10 kV Shtime do të ndërprehet:

·         TS 10/0.4 kV Reqak II (Kodi:41046004048) prej orës 10:00-12:00 dhe prej orës 14:00-16:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Reçakut.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga firma Erpoëer

3.

Më 10 -13.02.2018 në TS 35/10 kV Shtime do të ndërprehet:

·         TS 10/0.4 kV Reçak III (Kodi:41046004049) prej orës 10:00-12:00 dhe prej orës 14:00-16:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Një pjesë e Reçakut.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga firma Erpoëer.

4.

Më 10 -13.02.2018 në TS 35/10 kV Shtime do të ndërprehet:

·         TS 10/0.4 kV Reqak IV (Kodi:41046004050) prej orës 10:00-12:00 dhe prej ores 14:00-16:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: një pjesë e Reçakut

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga firma Erpoëer.

5.

Më 10 -13.02.2018 në TS 35/10 kV Shtime do të ndërprehet:

·         TS 10/0.4 kV Petrov Balovit- pompat Reqak (Kodi:41046002069) prej orës 10:00-12:00 dhe prej ores 14:00-16:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Një pjese e Reçakut.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga firma Erpower.

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat
Sondazh
test