Vendet që mbesin pa rrymë - Bota Sot
Vendet që mbesin pa rrymë

Kosova

Vendet që mbesin pa rrymë

Më: 8 mars 2018 Në ora: 16:25
ilustrim

KEDS-i, të enjten, ka publikuar orarin më të ri të reduktimeve me energji elektrike për qytetet e Kosovës për ditët e ardhshme.

Orari i plotë:

Prishtinë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Më 10.11,12,13,03.2018 do të ndërprehet NS 10/0.4kV Gjon Sereçi (Kodi: 1300001005)  i cili furnizohet nga Dalja 10kV J21Kodra e Trimave 21 (NS 110/10kV Prishtina 5)

prej orës 09:00 deri në ora 12:00 si dhe nga ora 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: rruga Gjon Serreçi.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e konsumatorëe në rrjet të ri.

Mirëmbajte të planifikuar

Më 11.03.2018 në NS 35/10kV Prishtina III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fuad Pashë Dibra  (Kodi: 10011007) prej orës 09:00 deri në ora 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kodra e Diellit dhe rr. F.Pashë Dibra,

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele, montimi i transformatorit toroidal dhe ndërrimi i relesë.

Më 11.03.2018 në NS 35/10kV Prishtina III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Mikro 1  (Kodi: 10011008)  prej orës 09:00 deri në orën 11:00  

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ulpiana (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele, montimi i transformatorit toroidal dhe ndërrimi i relesë.

Më 11.03.2018 në NS 35/10kV Prishtina III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Kurrizi 1  (Kodi: 10011009)  prej orës 11:00 deri në orën 13:00  

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kurriz dhe Pasarela.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele, montimi i transformatorit toroidal dhe ndërrimi i relesë.

Më 11.03.2018 në NS 35/10kV Prishtina III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mikro 6 (P.Paluca)   (Kodi: 10011010)  prej orës 11:00 deri në orën 13:00  

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ulpiana (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele, montimi i transformatorit toroidal dhe ndërrimi i relesë.

Më 11.03.2018 në NS 35/10kV Prishtina III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Dardania Bll.IX  (Kodi: 10011011)  prej orës 13:00 deri në orën 15:00  

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dradania (një pjesë)

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele, montimi i transformatorit toroidal dhe ndërrimi i relesë.

Më 11.03.2018 në NS 35/10kV Prishtina III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Pallati i shtypit Rilindja  (Kodi: 10011012)  prej orës 13:00 deri në orën 15:00  

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rilindja (Pallati i shtypit).

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele, montimi i transformatorit toroidal dhe ndërrimi i relesë.

Më 12.03.2018 në NS 35/10kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Parku I (Kodi: 16023001)  prej orës 10:30 deri në orën 12:00  

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Parku I.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Më 12.03.2018 në NS 35/10kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Parku II (Kodi: 16023002)  prej orës 12:00 deri në orën 13:30  

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Parku II.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Më 12.03.2018 në NS 35/10kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Llapushniku(Orllati)(Kodi: 16023003)  prej orës 13:30 deri në orën 15:00  

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuqak, Xhurgjice, Shkolla LLapushnik, Kleçka e re.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Më 10.03.2018 në NS 220/35/10kV Podujevë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Podujeva 5 (Kodi: 14000005)  prej orës 10:00 deri në orën 13:00  

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qyteti, Polonica, Lagjja Hoxheviq dhe Ballovci.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

Më 10.03.2018 në NS 220/35/10kV Podujevë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Fshatrat 1 (Kodi: 14000009)  prej orës 13:00 deri në orën 16:00  

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sekiraqa, Poterët, Qershijat, Kamerollët, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Kunushefci 1 dhe 2. Burica, Gllamniku dhe Llapashtica e Ulët.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

Më 10.03.2018 në NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  J41 Matiqani (Kodi: 19000041)  prej orës 10:00 deri në orën 13:00  

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS  Mati 1, 2, 3, 4, Zllatar dhe TS Rezervuari 4.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

Më 10.03.2018 në NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  J34 Qagllavica (Kodi: 19000034)  prej orës 13:00 deri në orën 16:00  

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Çagllavica 2, Çagllavica 3, Çagllavica 4, Çagllavica, Banesat Marigona 2,Shtypshkronja Rezniqi, Merko komp Pezho (Arif Elshani), lagjja Panorama, pjesa afër Panoramës, Furra Kobake, Internation helth center (Spitali turk), NT Luli Marevci, Albert Rudari, Lagjja Rogreta Hamide Gashi, Naser Mustafa objekt banesor, Afrim Hoxha, Betonjerka Renulual Betoni dhe Auto Sherreti.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

Prizren

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

Më 10.03.2018 në NS 35/10kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Hasi 2 (Kodi: 30034003) prej orës 10:00 deri në orën 13:00  

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lubizhda, Bregdrini, Lukia, Romaj, Kuzhnini, Dedaj, Kabashi dhe Rizam Holding.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

Më 10.03.2018 në NS 35/10kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Mamusha (Kodi: 30034005) prej orës 13:00 deri në orën 16:00  

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mamusha, Rizam Mulliri, Riza Holding, Serbica e ulet I, Serbica e ulet II, Lagjeja Medvec, Pompat e Ujit .   

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

Gjakovë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

Më 12.03.2018 do të ndërprehet:

Ardhja 35kV Xërxë-Gjakovë prej orës 10:00 deri në ora 10:10

Ardhja 35kV Xërxë-Rahovec prej orës 11:30 deri në ora 11:40.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bellacërk, Sopniq, Berjakë, Sapniq (një pjesë), Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë, Ratkoc (një pjesë), Gexhë, Radostë, Ratkoc, Xërxe dhe konsumatorët komercialë.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Më 10.03.2018 në NS 110/35/10kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Opterusha (Kodi: 82000010)  prej orës 13:00 deri në orën 16:00  

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bellacërkë, Brestoc, Celinë, Hoçë e Vogël, Hoçë e Madhe, Nagavc, Opterushë, Velika Hoca dhe Zoçishtë.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –Mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

Më 10.03.2018 në NS 35/10kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Skivjani (Kodi: 80080009)  prej orës 10:00 deri në orën 13:00  

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: fshatrat: Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Hilë(një pjesë), Osek Pashë, Plançor dhe Skivjan.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

Mitrovicë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

Më 12.03.2018 në NS 35/10kV Mitrovica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Lagja e romëve (Kodi: 71075013) prej orës 10:30 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Romet 1, 2, 3, Qerdhja, Remo Com, Bashkimi dhe  Lin Project. 

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Më 12.03.2018 në NS 35/10kV Mitrovica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fidanishtja (Kodi: 71075003) prej orës 12:00 deri në ora 13:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Fidanishte.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi I Mbrojtjes rele.

Më 12.03.2018 në NS 35/10kV Mitrovica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ujësjellësi i vjetër (Kodi: 71075010) prej orës 13:30 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qendra e qytetit.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Më 12.03.2018 në NS 110/10kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nadakovci (Kodi: 73000014) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Btp Petroll, te përmendorja e Hamdi Feratit, Nadakovc- Gubetini, Nadakovc-blinda, Naser Imeri, Sfaraqak dhe lagjja Xhafaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosje e shtyllave 10kV.

Më 10.03.2018 në NS 35/10kV Mitrovica II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Iber lepenci (Kodi: 71075012) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Hakif Bislimi, Kemajl Loshi, Shaip Kalludra, Ali Fejzullahu,  Shaban Idrizi, Elmaz Peci, Hoxhë Hasan Tasini, Gani Hajra dhe fshatrat: Zhabar i Ulët dhe i Epërm, Shipol dhe Lushtë.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

Më 10.03.2018 në NS 35/10kV Shupkovci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Shala (Kodi: 71074001) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: pjesë nga stacioni hekurudhor dhe lagjja Sitnica, Reka, Tunelli i Parë, Kutllofc, Mazhiqi, Rashani, Tërstena, Bare, Bajgora, Vidishiqi, Kovaqica, Kaqanolli, Rahova, Boletini, Zhazha, Vllahia, Zijaqa, Maxhera, Melenica, Dedia, Zabërgja dhe Selaci.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

Ferizaj

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

Më 12.03.2018 në NS 110/35/10kV Bibaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Drejtimi i fshatrave (Kodi: 40000002) prej orës 10:00 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fshati i Vjetër, Dardania, Sojeva, Mirosala, Bibaj, Zllatari .

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave në LP.

Më 10.03.2018 në NS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ujëvara (Kodi: 40041011) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr. Nerodimes, Ujëvara, Frigoriferi dhe Barakët.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –Mirëmbajtje preventive, në daljet problematike

Më 10.03.2018 në NS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Drejtimi i Betonit (Kodi: 40041002) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr."Prizrenit", Saraishta, Lloshkobare, Llojza, Kosinë, Slivova, Dremjak dhe bizniset private.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive, në daljet problematike.

Gjilan

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

Më 12.03.2018 në NS 35/10kV Artanë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Slivova (Kodi: 60024003) prej orës 11:00 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bostoni, Turiqevc, Vllasali, Izvor, Koznicë, Svarqak, Prekoc, Manishincë, Zebincë, Vuqak, Llabjan, Llajshevc, Dragovc, Kukavicë dhe Gulmivodë.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave të tensionit të lartë.

Më 10.03.2018 në NS 110/35/10kV Vitia do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Stublla (Kodi: 61067001) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Stublla, Vërbovci, Gërnçari, Podgorci, gurthysi-MISINI, gurthysi-bentakosi I ri, gurthysi-Mogille, fabrika -Ujësjellësit dhe Godeni.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirembajtje preventive në daljet problematike.

Më 10.03.2018 në NS 110/35/10kV Vitia do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Binqa (Kodi: 61067008) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mogillë, Kabashë, Rafshina, Bozovik, Shoshar dhe Debelldejë.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirembajtje preventive në daljet problematike.

Pejë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

Më 12.03.2018 në NS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Klinavci (Kodi: 52000002) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Klinavc, Gjurgjevik i Vogël, Kërnicë, Shtupel, Bingjë, Grapc, Leskoc, Krushevë e Vogël, Radulloc, Pataqan, Zllakuçan, Krushevë e madhe, Ranoc, Berkov dhe Rudica.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi shtyllave të tensionit të lartë.

Më 12.03.2018 në NS 110/10kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dardania 1(Kodi: 51000001) prej orës 10:30 deri në ora 11:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dusha, Mugosh, Dardania 1 Dardanija 3 . Dardanija 4.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

Më 12.03.2018 në NS 110/10kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Parku(Kodi: 51000002) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Karagaqi 3/2. 3/1, Parku 2 .3/3, Teatri, Zatra1dhe Shkëlzen Hadergjonaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

Më 12.03.2018 në NS 110/10kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qendra e fëmijëve (Kodi: 51000003) prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.TMK-së nga Shtëpia e mallrave deri te  Universiteti Haxhi Zeka, Çerdhja e fëmijëve, banesat e pensionistëve, Lagjja rreth Kullës së Pashës dhe banesat Selman Uka.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

Më 12.03.2018 në NS 110/10kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV 7-2 (Kodi: 51000004) prej orës 13:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS 7/1, 7/2, 7/3, 7/4, Xhamia e Kuqe .

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

Më 10.03.2018 në NS 110/10kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Istogu 2 (Kodi: 54000007) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: qyteti, Dushkaja Bujupët, Dushkaja e Re, Dragulovc, Dubravë Ferma, Standardi, Shkolla fillore, Loshët, Banesat, Kuvendi komunal, Banesat 2, Motel Trofta, Spitali dhe Lugu.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

Më 10.03.2018 në NS 110/10kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Istogu Qendra (Kodi: 54000013) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: te KEDS-i,  Shtëpia e mallrave, Istog Blinda ABB, rruga e re- Vehbi Jahaj, banesat- Gani Dreshaj, Shefqet Kabashi, NT Banana dhe Shtëpia e kulturës.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive në daljet problematike.

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat
Sondazh
test