Këto vende do të mbeten pa rrymë - Bota Sot
Këto vende do të mbeten pa rrymë

Kosova

Këto vende do të mbeten pa rrymë

Më: 12 korrik 2018 Në ora: 17:13
Foto ilustrim

KEDS-i, të enjten, ka publikuar orarin më të ri të reduktimeve me energji elektrike për qytetet e Kosovës në ditët e ardhshme.

Orari i plotë:

Prishtinë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

Më 14.07.2018 në NS 35/10kV Mazgit do të ndërprehet:

•             Dalja 10 kV Shkabaj (Kodi: 15019002) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shkabaj, Mazgit (një pjesë) Obiliq, Reforma dhe Al Petrol.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive e daljes 10 kV.

Më 16.07.2018 në TS 35/10kV Drenas  do të ndërprehet:

•             Dalja 10 kV Shtrubullova (Kodi: 16021004) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Shtrubullovë, Krajkovë, Domanek, Baicë, Tërdevc dhe Obri. 

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive e daljeve 10 kV.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Më 14.07.2018 në NS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

•             NS 10/04kV  GJON SERREQI (Kodi: 13000010055) prej orës 09:00-12:00 si dhe 13:00-17:00

 Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: rr. Gjon Serreqi.

 Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e konsumatorëve në rrjet të ri.

Më 14.07.2018 në NS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

•             NS 10/04kV  Herticët (Kodi: 13000010041) prej orës 09:00-12:00 si dhe 13:00-17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Lagjja Herticët.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e konsumatorëve në rrjet të ri.

Prizren

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

Më 14.07.2018 në NS 110/35/10kV Theranda  do të ndërprehet:

•             Dalja 10 kV Mushtishti (Kodi: 32000002) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sopija I, Sopija II, Dubrava, Mushtishti, Savrova, Bukoshi, Vraniqi dhe Baqevci.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP.

Ferizaj

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

Më 16.07.2018 në NS 35/10kV Shtërpca do të ndërprehet:

•             Dalja 10kV  Gotovusha (Kodi:40044005) prej orës 08:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Shtërpcës te Shkolla, OSBE-ja, Bitia e Ulët dhe e Epërme, Shushiqa, Paloj, Gotovusha, Drekoci, Viqa, Firaj dhe Brodi.                                                                    

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrim të izolatorëve dhe shtrëngim të përçueseve.

Gjakovë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

Më 16.07.2018 në NS 110/10kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

•             Dalja 10kV Bistazhini (Kodi: 81000005) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaq (një pjesë),

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i Lp 10 kV.

Më 15.07.2018 në NS 35/10kV Xërxa  do të ndërprehet:

•             Dalja 10kV Denji (Kodi: 82081007) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: fshatrat: Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë, Ratkoc (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Demontimi i shtyllës 12m.

Gjilan

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

Më 16.07.2018 në NS 35/10kV Artanë do të ndërprehet:

•             Dalja 10 kV Slivova (Kodi: 60024003) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bostoni, Turiqevc, Vllasali, Izvor, Koznicë, Svarqak, Prekoc, Manishincë, Zebincë, Vuqak, Llabjan, Llajshevc, Dragovc, Kukavicë dhe Gulmivodë.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrëngimi i përçuesëve dhe riparimi i ndonjë shtylle të tensionit të lartë.

Më 16.07.2018 në NS 35/10kV Kllokot do të ndërprehet:

•             Dalja 10 kV Sllatina (Kodi:61065002) prej orës 10:00 deri në ora 11:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Terstenik, Muhader, Dardania 2 Dragbuzha, Mulliri Sllatinë, Sllatinë e Ulët, Sllatinë e Epërme, Sadovinë, Pozhoran (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Më 16.07.2018 në NS 35/10kV Kllokot do të ndërprehet:

•             Dalja 10 kV Stacionari (Kodi: 61065003) prej orës 11:30 deri në ora 13:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kulla, Ujësjellsi kllokot, Banja Nana Naile, Banja Stacionari, Mulliri Tina.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Më 16.07.2018 në NS 35/10kV Kllokot do të ndërprehet:

•             Dalja 10 kV Kllokoti (Kodi:61065004) prej orës 13:00 deri ne ora 14:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Kllokot, Radivojcë, Budrikë, Remnik dhe Skifteraj.   

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Më 15.07.2018 në NS 110/10kV Kamenica do të ndërprehet:

•             Dalja 10 kV Koretini (Kodi:62000017) prej orës 09:00 deri ne ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshtrat: Koretinë  Topanicë, Bllatë, Nitex, Crep, Kormian, Domorovc, Pompa, Hodonovc, Tasimi, Hodonocë, Seperacioni dhe  Ujësjëllsi Korinjan.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e Transformatorit dhe zhvendosja e shtyllës.

Mitrovicë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

Më 16.07.2018 në NS 110/10kV Vushtria 2 do të ndërprehet:

•             Dalja 10 kV Martiraj (Kodi: 73000009) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bahri Kuqi, Bajram Imeri, Gojbule, Studime, Sfaraqak, Skrome, Bozhlan, Gumnishte, Begaj . 

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave 10kV.

Pejë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

Më 16.07.2018 në TS  110/10kV Deçani do të ndërprehet:

•             Dalja 10 kV Barani (Kodi:53000002 ) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Berani, Prapaçani, Berliqi, Krushevci i Ri, Rashiqi, Gjocajt, Turjaka e Ulët, Vranoci i Madh, Vranoci i Vogël, Barani i Ulët, Qallapeku, Kusoriqi, Llugagjitë dhe Buqani.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndëimii I shtyllave të tensionit të lartë.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Më 13,14.07.2018 në TS  110/35/10kV Peja 1do të ndërprehet:

•             Dalja 10 kV Fusha e Pejes (Kodi:50000009 ) prej orës 10:00 deri në ora 12:00 dhe prej orës 14:00 deri në ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bajraktarët, Kulla e Ministrit, Treboviq, Qunguri, Elsa, Nabergjan, Lluga, LLabjan dhe Bllagaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i transformatorë të rinj.

Më 14.07.2018 në TS  110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Klinafci  (Kodi:52000002) prej orës 9:00 deri në ora 17:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Klinavc,Gjurgjevik i vogel, Kernic, Shtupel, Bingjë, Grapc, Leskoc, Krushev e vogel, Radulloc, Pataqan, Zllakuqan, Krushev e madhe, Ranoc, Berkov, Rudica .

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i kokave kabllovike dhe shtrirje të përçuesit.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat
Sondazh Pas votimit të projektligjeve për shndërrimin e FSK-së në ushtri, a mund të ketë inskenime nga Serbia për një luftë të re në Ballkan?
Loading...