Vendet që do të mbeten pa energji elektrike

Kosova

Vendet që do të mbeten pa energji elektrike

Më: 29 gusht 2018 Në ora: 17:29
Foto ilustrim

KEDS-i, të mërkurën, ka publikuar orarin më të ri me reduktime të energjisë elektrike për pjesët e vendit gjatë ditëve të ardhshme.

Orari i plotë:

Prishtinë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

Më 31.08.2018 në TS 35/10kV Koliqi  do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Keqekolla Hjakobilla (Kodi: 14016004) prej orës 11:00 deri në ora 15:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive e daljes 10 kV.

Më 31.08.2018 në TS 35/10kV Drenasi do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Shtrubullova (Kodi: 16021004) prej orës 11:00 deri në ora 15:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shtrubullovë, Krajkovë, Domanek, Baicë, Tërdevc dhe  Obri. 

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi I trases ne LP 10 kV.

Më 31.08.2018 në TS 35/10kV Mazgiti do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Prugovci (Kodi: 15019008) prej orës 11:00 deri në ora 12:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fsahtrat: Raskovë, Bakshi, Prugovc, Berishët, Arena restor, Plashnik Prugovc, Vehbi Pllana privat.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i herësit të transformatorëve rrymorë në stabilimentin “Raskovë”.

Gjakovë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

Më 31.08.2018 në TS 35/10 kV Xërxa do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Denji (Kodi: 82081007) prej orës 10:00 deri në ora 15:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë, Ratkoc (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim trase.

Më 01.09.2018 në TS 35/10 Malisheva  do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Dragabili (Kodi: 82082006) prej orës 09:00 deri në ora 13:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:  Maralia komplet- Maxharre II-Janqisht- Shkoza - Pagarusha- Goriqi dhe Kravasarija.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrim i shtyllës. 

Gjilan

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

Më 31.08.2018 në TS 35/10 kV Kllokot do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Tërpeza (Kodi: 61065012) prej orës 11:00 deri në ora 15:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Zhiti, Tërpezë, Çifllak, Devajë, Kravaricë, Ballancë dhe TS Privat 1.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizionim i LP dhe pastrim i trasesë.

Mitrovicë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

Më 31.08.2018 në TS 110/10 kV Vushtrria 2  do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Maxhunaj (Kodi: 73000011) prej orës 10:30 deri në ora 15:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dumnica, Samadrexha, Cicilia, Sllakovci,  Ropica, Vilanci dhe një pjesë e fshatit Maxhunaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë.

Prizren

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

Më 31.08.2018 në TS 35/10 kV Pirana do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Hasi 2 (Kodi: 30034003) prej orës 10:30 deri në ora 15:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lubizhda, Bregdrini, Lukia, Romaj, Kuzhnini, Dedaj, Kabashi dhe Rizam Holding.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim trasesë.

Ferizaj

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

Më 30.08.2018 në TS 35/10 kV Kaqaniku do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Kaqaniku I Vjetër (Kodi: 40043007) prej orës 10:00 deri në ora 10:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Doganaj, Duraj, Kaçanik i Vjetër, Stagovë, Begracë dhe Elezaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Për siguri të sistemit.

Më 30.08.2018 në TS 110/35/10 kV Ferizaj-Bibaj do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Fshatrav  (Kodi: 40000002) prej orës 09:30 deri në ora 10:00 dhe 15:00-15:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë:  Fshati i Vjetër, Dardania, Sojeva, Mirosala, Bibaj dhe Zllatari.

Dalja 10 kV Fshatrav  - degëzimi për Zllatare (Kodi: 40000002) prej orës 09:30 deri në ora 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: fshati Zllatar.

Dalja 10[kV] Fshatrat, degëzimi për Mirosale (Kodi: 40000002) prej orës 13:00 -15:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Zllatari.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: fshati Mirosalë.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP dhe pastrimi i trasesë.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat