Vendet që nuk do të kenë energji elektrike - Bota Sot
Vendet që nuk do të kenë energji elektrike

Kosova

E martë, 23 tetor 2018

Vendet që nuk do të kenë energji elektrike

Më: 17 shtator 2018 Në ora: 18:51
Foto ilustrim

KEDS-i, të hënën, ka publikuar orarin më të ri të reduktimeve me energji elektrike për qytet e Kosovës në ditët e ardhshme.

Orari i plotë:

Prishtinë

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 19.09.2018 në NS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Letanci (Kodi:14000012)  prej orës 09:00-13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Obrançë, Peran, Obrançë 1, 2, 3, Bradash, Bajqinë, Katunishtë, Lepaj, Dobratin 1 dhe Ferma e Pulave Peran.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi  i transformatorëve TSSH i ri 2, 250 kVA nënprojektin  Bradashi-Kulla-te Ibushi.

2.

Më 19.09.2018 në NS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Podujeva IV (Kodi: 14000004) prej orës 09:00 -11:00 dhe 14:00-17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.Zahir Pajaziti, Lagjja e Kuvajtit dhe pjesa afër Hotel Besianës.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i TS-it të ri.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 19.09.2018 në 220/35/10 kV Podujeva do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Podujeva 3 (Kodi: 14000003) prej orës 11:00 deri në ora 13:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Te Tregu i bagëtive, Viadukti dhe Ina e Vjetër.

Arsyeja e ndërprerjes: Kontrollimi i transformatorëve për vaj dhe pastrimi i kthinave.

2.

Më 19.09.2018 në NS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Podujeva 2 (Kodi: 14000002) prej orës 10:00 -12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Spitali, Kombinati, Bankosi dhe Sh.f. “Shaban Shala”.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e kabllove në TS-in ekzistues.

Mitrovicë

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 18.09.2018 në NS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërpritet:

•          Dalja 10 kV Ekstra (Kodi: 73000006) prej orës  09:00 - 12:00 dhe 13:00 -17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr,Bahri Kuqi, Shote Galica, Azem Bejta, Lutfi Musiqi, e Shales, Drenicës, Adnan Shyti, Hoxhë Kadri Prishtina, 2 Maji, Osman dhe Shaban Bunjaku dhe fshati Begaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e konzollave - ndërrim i izolatorëve, vendosje e shkarkuesve.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 19.09.2018 në NS 110/10kV Vushtrria 2 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Stacioni hekurudhor (Kodi:73000004) prej orës 10:30 deri në ora 15:30

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shtitarica, Dalaku, Akrashtica, Pantina, Bukoshi, Taraxha, Liqeji, Balinca, Oshlani, Duboci, Galica, Beçiqi dhe Brusniku.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë.

Gjilan

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 19.09.2018 në NS 110/10 kV Kamenica  do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Ropotova (Kodi: 62000014) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

                                        

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ropotova e Vogël, Ropotova e Madhe, Panqeva dhe Petrovci, Bozhec, Miganoc dhe Busavatë.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizionim i LP dhe pastrimi i trasesë.

Ferizaj

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 19.09.2018 në NS 110/10kV Lipjani do të ndërpritet:

Dalja 10kV  Baza e Asfalltit (Kodi:41000005) prej orës 08:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Baza e asfaltit, Jeta  e Re, Gracka e Vjetër, Topliqani dhe Gracka e Vogël, Jeta  e re  si dhe konsumatorët komercialë te kësaj dalje 10kV.

 Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrim të izolatorëve, siguresave, shkarkuesve dhe shtrëngimi i përçuesve.

Gjakovë

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 19.09.2018 në NS 35/10 kV Malisheva do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Bellanica (Kodi: 82082005) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumator), fshatrat: Balincë, Bardhë, Bellanicë, Javor, Lladroc, Lladroviç, Lubizhdë, Lluzhnicë, Ngucat, Senik dhe Temeqinë.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP dhe Pastrim Trasesë.

Pejë

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 19.09.2018 në NS 110/10(20)kV Istogu do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Istogu II (Kodi: 54000007) prej orës 10:00 -13:00 dhe 15:00-17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: qyteti, Dushkaja Bujupët, Dushkaja e Re, Dragulovci, Dubravë Ferma, Standardi, Shkolla fillore, Loshët, Banesat, Kuvendi komunal, Banesat 2, Motel Trofta, spitali dhe Lugu.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i kabllove te reja nëntoksore 10kV.

2.

Më  19.09.2018 në NS 110/10 kV Deçani do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Barani (Kodi: 53000002) prej orës 12:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Beran, Prapaqan, Berliq, Krushevc i Ri, Rashiq, Gjocajt, Turjaka e Ulët, Vranoci i Madh, Vranoci i Vogël, Barani i Ulët, Qallapeku, Kusoriqi, Llugagjit dhe Buqani.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e përçuesit të ri dhe vendosja e konzollave, Prapaçani 2.

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 19.09.2018 në NS 110/10kV Deçani  do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Lumbardhi (Kodi: 53000005) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lluka e Epërme, Lluke Gecaj, Pozhari, Gllogjani, Shaptej, Lumbardhi, Irzniqi, Ratisha, Gramaqeli dhe  Mazniku.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi dhe ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm.

Prizren

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 19.09.2018 në NS 35/10 kV Zhur do të ndërpritet:

Lp 35 kV Zhur-Dragash (Kodi: 300360) prej orës 10:30 -15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lubovishte, Kukjan, Vranishte,Restelica, Mlikë, Glloboqicë, Krushevë, Zlipotok, Orqushë rr. e Dëshmorëve, rr. e Restelicës, rr. e Brodit, rr. e Radeshës, afariste: KFORI, Motel Meka, "Shtëpia e Kulturës", Radio Sharri, Policia Kuvendi Komunal, Gjimnazi,Shkolla fillore.Ambullanta mjeksisë familjate,Gjykata, Zjarrfiksat, Afariste: HIT Flores, Zgatari Komerc, Brodosanë, Buzez, Kuk, Kuklibeg, Zaplluxhe, Afariste : N.P.T "Mulliri"  Buzez, N.T.P. Qumshtorja Sharri Kuk, Restoran Opoja, Bellobradi,Brruti,Kapre,Kosavë,Pllajnik,Shajne,Xërxe e sharrit,Zgatar,Zym I sharrit,Afariste:ILVA" Buqe, Restoran Dasma Zym, TS-IPKO dhe Vala, Rapqa e ulet, Rapqa e epërme, Fabrika Meka, Brezne, Krsteci ult, Krsteci nalt, Rrenci,Ferma  TS- Berham Jonuzi,TS- Qendra Petroll,Buqe, Pllavë, TS-Ujsjellsi Brezn, Fshati Brod dhe afariste:N.P.T "Kuk Comerc"(Motel Argjena), TS- IPKO Brod, TS- Pen da HC Dikance,rematex

Verejtje:

(Mbetet pa energji  BRO   Hidrocentrali Dikanaca Eurokos-Dragash

Hidrocentrali Dikanaca Eurokos-Dragash  frigofood (G1+G2)

Hidrocentrali Dikanaca Eurokos-Dragash frigofood (G3)

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë në LP 35 kV.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat
Sondazh
test