Këto vende do të mbeten pa rrymë - Bota Sot
Këto vende do të mbeten pa rrymë

Kosova

E diel, 21 tetor 2018

Këto vende do të mbeten pa rrymë

Më: 11 tetor 2018 Në ora: 17:01
Foto ilustruse

KEDS-i, të enjten, ka publikuar orarin më të ri të reduktimeve me energji elektrike për qytetet e Kosovës në ditët e ardhshme.

Orari i plotë:

Prishtinë

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Më 12.10.2018 në NS 35/10kV  Mazgiti do të ndërpritet:

Dalja 10kV Breznica (Kodi: 15019009) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Breznica, Kozarica dhe Barileva.

Arsyeja e ndërprerjes: Vazhdimi me punimet në projekte per montimin e konzollave dhe shtrirjen e përçuesit Al/Çe.

Më 13.10.2018 në NS 220/35/10kV  Podujeve do të ndërpritet:

Dalja 10kV Fan Zahir Pajaziti (Kodi: 14000014) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: FAN Zahir Pajaziti,Letanc te Rexha,Smajlovit,Bajqine ,Kerpimeh ,Rep ,Pollate,Dvorisht,Sllatine,Reqice,Zhiti ,Sylevice,Breze,Trnavice,Murgull,Zakut,Metehi,Doberdol.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime ne rrjet nga firma Sonar

Më 13.10.2018 në NS 220/35/10 kV Podujeva do te ndërpritet:

Dalja 10 kV Letanci (Kodi:14000012)  prej orës 09:00 deri në ora 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Obranq, Peran, Obranq 1, 2, 3, Bradash, Bajqin, Katunishte, Lepaj, Dobratin 1, Ferma e Pulave Peran .

Arsyeja e ndërprerjes: Punime ne rrjet nga firma Sonar..

Më 13.10.2018 në NS 35/10 kV Fushe Kosova do te ndërpritet:

Dalja 10 kV Thertorja (Kodi:10012010)  prej orës 09:30 deri në ora 13:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sole Kosova, Migrosi, IMF Kosova.

.

Arsyeja e ndërprerjes: Nderrimi i kthinave dhe transformatorit per konsumatorin Migrosi

Mirëmbajte të planifikuar

Më 13.10.2018 në NS 35/10kV Parku i Biznesit do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Llapushnik (Kodi: 16023003) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:

Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuqak, Xhurgjice, Shkolla LLapushnik, Kleqk e re .

 Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP 10 kV.

Më 15.10.2018 në NS 220/35/10 kV Podujeva do te ndërpritet:

Dalja 10 kV Fshatrat 2 (Kodi:14000010)  prej orës 10:30 deri në ora 15:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Sibofc,Lluzhan,Penuhë,Lupç i Epërm,Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë..

Më 15.10.2018 në NS 35/10 kV Mazgit do te ndërpritet:

Dalja 10 kV Plemetin (Kodi:15019003)  prej orës 10:00 deri në ora 14:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Plemetin, Hamidi, Bivolak, Gllavotin, Bivolak, Strovc, Zhilivodë, Bequk, Millosheve (nje pjese) . 

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i L.P..

Më 15.10.2018 në NS 220/35/10 kV Podujeva do te ndërpritet:

Dalja 10 kV Livadicë (Kodi:14000011)  prej orës 10:00 deri në ora 14:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Dumnicë, Shtedim, Mirovc, Livadicë dhe Doganë.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion në Lp.

Më 13.10.2018 në NS 110/35/10kV Palaj do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Palaj (Kodi: 18024001) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi, Bivolak te Berishët, Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc te Kelmendët, Shipitullaë, Grabovci, Tr private te Mjekiqi, Bivolak te Saraqët, Plemetin-Xhemnicët dhe konsumatorët e fshatit Sibovc.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive, Revizion i L.P .

Më 15.10.2018 në NS 110/35/10kV Podujeva  do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Podujeva 5 (Kodi: 14000005) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qyteti, Polonica, Lagjja Hoxheviq, Ballovci .

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive, Revizion i L.P .

Më 13.10.2018 në NS 35/10kV Koliq  do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Koliq (Kodi: 14016002) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Koliqi, Ballabani dhe Nishevci.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive, Revizion i L.P .

Më 15.10.2018 në NS 35/10kV Parku i Biznesit do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Llapushnik (Kodi: 16023003) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:

Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuqak, Xhurgjice, Shkolla LLapushnik, Kleqk e re .

 Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive, Revizion i L.P

Më 13.10.2018 në NS 35/10kV Mazgit do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Llazareva (Kodi: 15019005) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:

Llazareva, Raskova, Bakshi, Millosheva, Babimoci dhe  Graca.

 Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i L.P

Pejë

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Më 13.10.2018 në NS 110/10kV Deqani do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Juniku (Kodi: 53000007) prej orës 09:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lloqan, Dranoc, Sllup, Voksh, Polana, Poberxh, Prilep, Rastavic, Baballoq, LA Ramadani, Junik, Jasiq, Gjocaj .

Arsyeja e ndërprerjes: Punime ne projektin “Zgjerimi dhe Perforcimi I Rrjetit 2017“, LOT 12 Pejë -Gjakova.

Më 13.10.2018 në NS 110/10kV Peja 1 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Arbreshi (Kodi: 50000006) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Laxheja e Romeve, Kulla,Hazba,Berishtë, Sharra, Katuni i ri, TS Bunari, Fabrika Bibita, Shkolla filolore .

Arsyeja e ndërprerjes: Zhvendosje e rrjetit .

Mirëmbajte të planifikuar

Më 15.10.2018 në NS 110/10 kV Peja 2 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Zahaqi (Kodi: 51000010) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qyshk, Pavlan, Zahaq, një pjeës e Llabjanit, Deponia, Ramuni nje pjesë, Gllaviqica, Kërstovci, Leshan, Klinqin, Sverka e Thatë, Jabllanica e Leshanit, Rosujat.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrim i shtyllave te T.L

Më 13.10.2018 në NS 110/10kV Deqani do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Lumbardhi (Kodi: 53000005) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lluka e epërme, Lluke Gecaj, Pozhari, Gllogjan, Shaptej, Lumbardh, Irzniq, Ratishe, Gramaqel, Maznik . 

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive, Revizion i L.P .

Më 15.10.2018 në NS 110/10kV Peja 2 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Rugova (Kodi: 50051006) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rugova, Llazi, Shtupeqi i Madh, Llotove, Pepaj, Koshutan, Shkrel, Bogë, Stankaj, Hagjaj, Kuqisht 1, Drelaj 2, Bregu Kuqisht.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive, Revizion i L.P .

Më 15.10.2018 në NS 110/35/10kV Peja 1 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Rrokaqielli (Kodi: 50000005) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rrokaqielli,TS 1 I ri, TS 1 I vjeter,Desi,Osman Gjikolli.

Arsyeja e ndërprerjes: Dislokim i rrjetit

Gjilan

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

Më 13.10. 2018 në NS 35/10 kV Gjilani 4  do të ndërpritet:

Dalja 10 kV TS 31 (Kodi: 60063016) prej orës 00:00 deri në ora 02:00

                                        

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS 31 dhe te stacioni I autobusve

Arsyeja e ndërprerjes: Kontrollim i vajit ne transformator.

Më 14.10. 2018 në NS 35/10 kV Gjilani 4  do të ndërpritet:

Dalja 10 kV TS 10 (Kodi: 60063002) prej orës 00:00 deri në ora 02:00

                                        

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Parku,Treska,Moni,Permendorja

Arsyeja e ndërprerjes: Kontrollim i vajit ne transformator.

Më 15.10. 2018 në NS 110/10 kV Kamenica  do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Ropotova (Kodi: 62000014) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

                                        

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bozhec, Busavatë dhe Miganoc.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i L.P

Më 15.10. 2018 në NS 35/10 kV Gjilani 4  do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Bregu I thate (Kodi: 60063011) prej orës 00:00 deri në ora 02:00

                                        

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Dheu i Bardhë dhe rrugët: Reshat Ymeri, Evlia Çelebia, Avdulla Presheva, Isa Kastrati, Ahmet Gashi, Vëllezërit Frashëri, Fatmir Ibishi, Agim Rashiti dhe Mretnesha Teutë.

Arsyeja e ndërprerjes: Kontrollim i vajit ne transformator.

Më 13.10.2018 në NS 110/10kV Kamenica do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Strezovci (Kodi: 62000005) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kamenicë (T.S.P.Bazeni, Lagja Qamëria, Ujësjellsi, Kollarët, Malësia), Moqari i ulët, Reqan, Hajnoc, Meshinë, Bugjenica, Strezoci, Kosovica, Carevci, Bushinca, Tirincë, Krileva, Leshtar, Boleci, Vaganeshi, Kremenatë, Rahovica .

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive, Revizion i L.P .

Më 15.10.2018 në NS 110/10kV Kamenica do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Hogoshti (Kodi: 62000004) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Hogoshtë, Shipashnicë, Poliqkë  dhe Xhyrishevcë.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive, Revizion i L.P .

Më 13.10.2018 në NS 110/10kV Gjilani 5 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Bresalci (Kodi: 63000010) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: : Bresalci, Koretishta, Poneshi, Parallova, Vërbica e Zhegovcit, Kishna Polja, Sllakovci, Zhegovci.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i ndarësit  dhe  demontimi i degëzimit për Zhegofc.

Mitrovicë

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

Më  15.10.2018 në NS 35/10kV Shupkovc do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Shala (Kodi: 71074001) prej orës 10:30 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Reka, Tunelli i Parë, Kutllofc, Mazhiqi, Rashani, Terstena, Bare, Bajgora, Vidishiqi, Kovaqica, Kaqanolli, Rahova, Boletini, Zhazha, Vllahia, Zijaqa, Maxhera, Melenica, Dedia, Zabërgja, Selaci .

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë.

Më 13.10.2018 në NS 110/10kV Vushtria 2 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Stac.Hekurudhor (Kodi: 73000004) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shtitarica, Dalaku, Akrashticë, Pantinë, Bukosh, Taraxhë, Liqej, Balinc, Oshlan, Duboc, Galice, Beçiq, Brusnik.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive, Revizion i L.P .

Më 15.10.2018 në NS 110/10kV Vushtria 2 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Maxhunaj (Kodi: 73000011) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dumnica, Samadrexha, Cicilia, Sllakovci,  Ropica, Vilanci dhe një pjesë e fshatit Maxhunaj

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive, Revizion i L.P .

 Më 13.10.2018 në NS 35/10kV Shupkovc do të ndërpritet:

    Dalja 10 kV Betonjerka (Kodi: 71074004) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

 Gjat kohes sa do te zgjasin punimet pa furnizim do te mbesin  pa energji elektrike do te mbesin:Lagjla  2.Korrigu- fsh.Lisic- fsh .Lip- Lagja Sitnia  - Rr Ahmet Selaci-Stacini Policor I Jugut- Betonjerka Fabrika –Qendra per Rexhistrimin e automjeteve- Shkolla Prodhuse- Shtyp shkronja

 

 Arsyeja e ndërprerjes: Bartja e kabllove 10 kV dhe 0.4 kV ne TS Sitnic 71074004012

Ferizaj

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 15.10.2018 në NS 35/10kV Shtërpca do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Breza (Kodi: 40044003) prej orës 09:30 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Hotel Breza dhe Junior,Vikendicat,Jazhinca,Sevce,Verbishtica dhe bizniset private.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, pastrim i trasesë.

2.

Më 13.10.2018 në NS 35/10kV Shtime do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Carraleva (Kodi: 41046004) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pjesë e Shtimes,Qesta Reqakut,Reqaku, Belinci,Caraleva Topilla, Llanisht, Devetak, Grejqevc, Zborc, Pjetkreshtica,Duga dhe Karaçica .

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive, Revizion i L.P .

3.

Më 15.10.2018 në NS 35/10kV Ferizaj 3 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Varoshi (Kodi: 40042005) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Varoshi,Gërlica,Komogllava,Rakaj dhe bizniset private

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive, Revizion i L.P .

4.

Më 13 dhe 14.10.2018 në NS 110/35/10kV Lipjan do të ndërpritet:

Dalja 35 kV Shtime (Kodi: 410460) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Davidovci,Rashinca Muzeqina, Vojnovci, Gjergjaj,  Rr. Ahmet Shtimja,Petrova, Reqaku (nje pjesë) dhe  Mullopolci, Shtimja,Lagjja e Pajtimit dhe  Godanci I Ulët, Pjesë e Shtimes,Qesta Reqakut,Reqaku, Belinci,Caraleva Topilla, Llanisht, Devetak, Grejqevc, Zborc, Pjetkreshtica,Duga dhe Karaçica Koshare, Fabrika Maksiti Putz, Objekti Fitorja

Arsyeja e ndërprerjes: Rregullimi i kulmit te objektit ne TS 35/10 kV Shtime

Prizren

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 13.10.2018 në NS 35/10 kV Dragash do të ndërpritet:

Dalja 10kV Brodi (Kodi:30037003) prej orës  10:30 deri në ora 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fshati Brod dhe afariste:N.P.T "Kuk Comerc"(Motel Argjena), TS- IPKO Brod, TS- Penda HC Dikance.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP.

2.

Më 15.10.2018 në NS 35/10 kV Pirana do të ndërpritet:

Dalja 10kV Komuna Mamushe (Kodi:30034005) prej orës  10:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mamusha, Rizam Mulliri, Riza Holding, Serbica e ulet I, Serbica e ulet II, Lagjeja Medvec, Pompat e Ujit .   

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim traseje.

3.

Më 13.10.2018 në NS 110/35/10kV Prizreni 1 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Bodrumi (Kodi: 30000014) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Atmaxha, Nasheci I, Nasheci II, Mazrek, Kojushe, Nashec, Gurshite, Gjonaj I, Gjonaj II, Gjonaj III, Zym . 

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive, Revizion i L.P

4.

Më 15.10.2018 në NS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Velezha (Kodi: 31000030) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shpenadia, Caparc, Novake, Velezha, Sërbicë e epërme, Smaqi, Legjenda, Malësia e Re, Trepetica, afariste: Mullini Rexhep Ukaj, Firma Vesel Rexhaj, Fabrika e lëngjeve Novak.   

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive, Revizion i L.P

Gjakovë

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 15.10.2018 në NS 35/10kV Gjakova I do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Skivjani (Kodi: 80080009) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: fshatrat: Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Hilë(një pjesë), Osek Pashë, Plançor, Skivjan.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizionim i LP, pastrim i trasesë.

2.

Më 13.10.2018 në NS 35/10kV Malisheva do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Kijeva (Kodi: 82082007) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: fshatrat: Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçic, Polluzhë, Stapanicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive, Revizion i L.P .

3.

Më 15.10.2018 në NS 35/10kV Gjakova 1 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Dobroshi (Kodi: 800080007) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: fshatrat: Batushë, Berjah, Brovinë, Rr.Dedë Gjon Luli (një pjesë), Dobrosh, Hereç, Rr.Lekë Dukagjini,  Molliq, Nivokaz, Osek Hilë(një pjesë), Pacaj, Rr.Pashko Vasa, Skivjan (një pjesë), Stubëll.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive, Revizion i L.P .

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat
Sondazh
test