Shtabi i Krizës në Kumanovë përsëri kërkon karantinë 14 ditore

Kumanova

Shtabi i Krizës në Kumanovë përsëri kërkon karantinë 14 ditore

Më: 18 prill 2020 Në ora: 18:54
Foto ilustrim

Shtabi i Krizës në Kumanovë mbetet i përkushtuar për të gjitha kërkesat, rekomandimet dhe sugjerimet që i ka bërë Qeverisë, institucioneve shtetërore dhe komisioneve në periudhën e kaluar, njoftojnë nga Komuna e Kumanovës, për një karantinë të kontrolluar 14-ditore dhe për shpalljen e gjendjes së krizës në Komunë.

“Në seancën e sotme, Shtabi iu përgjigj pozitivisht kërkesës së Komunës së Likovës për ndihmë në zbatimin e dezinfektimit në territorin e asaj komune. Shtabi rekomandon që “Pastërtia dhe Gjelbërimi” të organizojë dezinfektimin me amortizues në bashkëpunim me shtabin e Likovës dhe të dezinfektojë zonat e transportit publik në përputhje me planin dinamik. “Pastërtia dhe gjelbërimi” do të sigurojë përdorimin e përkohshëm të pesë pompave të dezinfektimit motorik dhe do të trajnojë ekipet e trajtimit dhe dezinfektimit.

“Shtabi është në dispozicion të Komunës së Likovës dhe komunave të tjera të rajonit për bashkëpunim dhe ndarje të ndihmës së ndërsjellë në luftën kundër epidemisë me Covid-19”, thuhet në njoftimin e Komunës.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat