Vendet që do të mbesin pa rrymë gjatë ditëve në vijim - Bota Sot
Vendet që do të mbesin pa rrymë gjatë ditëve në vijim

Lajme

E mërkurë, 17 tetor 2018

Vendet që do të mbesin pa rrymë gjatë ditëve në vijim

Më: 2 shkurt 2018 Në ora: 16:48
Ilustrim

KEDS përmes një komunikate për media ka njoftuar se gjatë ditëve në vijim do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa lokacione të Kosovës.

Komunikata e plotë:

Gjilani

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 06.02.2018 në TS 35/10 kV Artanë do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Kolonija e Vjeter  (Kodi: 60024001) prej orës 11:00 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kolonia e Vjetër, Kolonia e Minatorëve, Tullari, Jasenoviku dhe Qeranoviku.

 Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave të tensionit të lartë.

2.

Më 06.02.2018 në TS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Zalli  (Kodi: 63000019) prej orës 11:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rrugët për Prishtinë- udhëkryqi, vetësherbimi Pireva dhe Tregu i automjeteve.

Arsyeja e ndërprerjes: Kontrollimi i sasisë së vajit.

Mitrovica

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 06.02.2018 në TS 110/10 kV Vushtrria do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Qytete e Fshatra  (Kodi: 73000003) prej orës 10:30 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gjykata e re, Kazerma 1, Zuqakë, Kosova Petrol, Sllatinë, Debërllukë 1, Debërllukë 2, Bajskë 1, Smrekonica, Pasoma, Tërllabuq dhe Pompat Sllatinë.

 Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllave 10 kV.

Peja

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 06.02.2018 në TS 35/10 kV Gurakoci do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Tomoci  (Kodi: 50052004) prej orës 10:30 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Tomoci, Reforma dhe Megafruti.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele, sinjalizimi kyçje- shkyçje.

2.

Më 06.02.2018 në TS 35/10 kV Gurakoci do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Fadofili  (Kodi: 50052005) prej orës 12:30 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: N.P. Fatex dhe Trofta.

 Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele, sinjalizimi kyçje- shkyçje.

3.

Më 05.02.2018 në TS 110/10 kV Peja 2 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Loxha (Kodi: 51000008) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Loxha Qerhane, Loxha3, Loxha2, Graboc, Loxha1, Loxha e re, Elezaj Raushiq, Raushiq Ademajt, Strellci I Ulët, Raushiq xhamija, Raushiqi ri, Raushiq, Molika, Gazmend Shabanaj, Zagerma, Lubeniq, Strellci Ulët, Lufajt, Sali Likaj, Raushiq Mahalla, Likaj dhe Raushiq Kulla.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave të tensionit të tensionit të lartë.

4.

Më 06.02.2018 në TS 110/10 kV Klina do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Klinavci (Kodi: 52000002) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Klinavc, Gjurgjevik i Vogel, Kërnicë, Shtupel, Bingjë, Grapc, Leskoc, Krushevë e Vogël, Radulloc, Pataqan, Zllakuqan, Krushev e madhe, Ranoc, Berkov, Rudica .

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave të tensionit të tensionit të lartë.

5.

Më 05.02.2018 në TS 35/10 kV Gurakoc  do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Dobrusha (Kodi: 50052001) prej orës 09:00 deri në ora 12:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat:  Prekallë, Dobrushë, Kashicë, Dobrushë e Epërme, Staradran, Elshan, Berishë, Mavraj, Llugat e Poshtme dhe të Epërme dhe Ruhoti.

Arsyeja e ndërprerjes: Evitim i rrezikut ndërrimi i shtyllave.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 05.02.2018 në TS 35/10 kV Peja ll do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Rugova (Kodi: 50051006) prej orës 08:00 deri në ora 11:00 dhe prej orës 14:00 deri në ora 17:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: në Rugovë: Llazi, Shtupeqi i Madh, Llotova, Pepaj, Koshutan, Shkrel, Bogë, Stankaj, Haxhaj, Kuqishtë 1, Drelaj 2 dhe Bregu Kuqishtë.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në projektin lot 14.

Gjakova

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 06.02.2018 në TS 35/10 kV Gjakova ll do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Spitali (Kodi: 81083028) prej orës 10:30 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Spitali Regjional i Gjakovës dhe 4 konsumatorë komercialë – biznese.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i Mbrojtjes Rele, Sinjalizimi kyçje- shkyçje

2.

Më 06.02.2018 në TS 35/10 kV Gjakova ll do të ndërprehet.

·         Dalja 10 kV Thertorja (Kodi: 81083029) prej orës 12:30 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Thertorja Geberland.

 Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele, sinjalizimi kyçje- shkyçje.

Ferizaj

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 05,06,07.02.2018 në TS 35/10 kV Ferizaj I    do të ndërprehet:

·         NS 10/0.4 kV Emin Duraku (Kodi: 40040002005) prej orës 09:00-12:00 dhe 14:00-17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: konsumatorët e TS Emin Duraku.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirje të kabllos dhe kyçje të konsumatorëve.

Prizreni

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 06.02.2018 në TS 35/10 kV Dragashi do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Bellobradi (Kodi: 30036008) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bellobradi, Brruti, Kapre, Kosavë, Pllajnik, Shajne, Xërxe e Sharrit, Zgatar, Zym I Sharrit, Afariste:ILVA" Buqe, Restoran Dasma Zym, TS-IPKO dhe Vala.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e ndarësit linjor.

2.

Më 05.02.2018 në TS 35/10 kV Dragash do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Rapqa (Kodi: 30036009) prej orës 10:30 deri në ora 16:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rapqa e Ulët, Rapqa e Epërme, Fabrika Meka, Brezne, Krsteci I Ulët, Krsteci i Naltë, Rrenci, Ferma  TS- Berham Jonuzi, TS- Qendra Petroll, Buqe, Pllavë dhe TS-Ujësjellësi Brezne.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave të dëmtuara.

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

1.

Më 03.02.2018 në TS 110/35/10 kV Theranda do të ketë  ndërprerje totale prej orës 10:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Theranda, Qendra Zejtare II, rrugët: Skënderbeu, Nëna Terezë, Derveni, Migjeni, Enver Bytyqi, Hajdin Berisha, Xhavit Syla, Endrit Kavaja, Ismail Qemali, Lidhja Prizrenit, Vinston Qerqili, Kenan Halimi, Garibaldi, Mulla Nura, Reshtan; Lagjja Bajraktari, Reshtani 1, Reshtani 3 , Ben Af, Solid Shpk, Graniti, Stomatologjia, Seti, Bizneset, Ntp Shala Gas, Ballkani I, Ballkani II, Ballkani III, Viva Freshi, ETC-ja, Pishina Solid, Reqani I, Reqani II, Dragaqine I,  Qadraku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiqevci I, Buzhala I, Budakova II, Budakova , Peqan,Sllapuzhan, Bllacë, Duhel, Nishor Kosterrc, Breshanc, Semetishtë, Gurthyesi Destani Peqan, N.T.P.Kroni Bllacë, Pompat e benzinës Bes co, Leshan, Tërrnjë, Neprebishtë, Mamushë, Zojzë, Medvec, Sërbicë e Ulët, afariste: Mulliri Rizam, Mulliri i Ri, Mulliri Xhevdet Mazrreku, Topliqan, Gjinoci, Sallagrazhda, Grejkoci, Gelaca; bizneset: N.T.S Leshan, Mishtorja BENI Shirokë, Geni Com OIL, NB Petroll, "Graniti"Bajram Lumi, Mermer Hasan Muharremi, Iseferi, Tafaj Elektrik, Pishina Dafina, Spahia Petroll, Mermeri-Sallagrazhdë, Selim Muharremi, Sopija I, Sopija II, Dubrava, Mushtishti, Savrova, Bukoshi, Vraniqi dhe Baqevci.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-i.

2.

Më 04.02.2018 në TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Shvepsi (Kodi: 32000013) prej orës 10:00 deri në ora 10:10 dhe prej orës 16:00 deri në 16:10

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ben Afi, Solid Shpk, Graniti, Stomatologjia, Seti, bizneset dhe Ntp Shala Gas.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-i.

3.

Më 04.02.2018 në TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet.

·         Dalja 10 kV Ballkani 1 (Kodi: 32000010) prej orës 10:00 deri në ora 10:10 dhe prej orës 16:00 deri në 16:10

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ballkani I, Ballkani II, Ballkani III, Viva Freshi dhe ETC.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-i.

4.

Më 04.02.2018 në TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Ballkani ll (Kodi: 32000011) prej orës 10:00 deri në ora 10:10 dhe prej orës 16:00 deri në 16:10

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Ballkani.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-IT.

5.

Më 04.02.2018 në TS 35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Theranda (Kodi: 32039003) prej orës 10:00 deri në ora 10:10 dhe prej orës 16:00 deri në 16:10

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Skënderbeu, Qendra Zejtare II, Nëna Terezë, Derveni, Migjeni, Enver Bytyqi, Hajdin Berisha, Xhavit Syla, Endrit Kavaja, Ismail Qemali, Lidhja Prizrenit, Vinston Qerqili, Kenan Halimi, Garibaldi dhe  Mulla Nura. 

 Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-i.

6.

Më 04.02.2018 në TS 35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Reshtani (Kodi: 32039006) prej orës 10:00 deri në ora 10:10 dhe prej orës 16:00 deri në 16:10

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Reshtan, Therande (një pjesë), Lagjja Bajraktari, Reshtani 1, Reshtani 3.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-i.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat
Sondazh
test