Për skandalin për publikimet në Athinë

Libra

Për skandalin për publikimet në Athinë

Nga: Skënder Karaçica Më: 7 tetor 2020 Në ora: 21:43
Skënder Karaçica

Dy Akademikët nga Kosova, Jusuf Bajraktari dhe Frashër Demaj duhet të kthejnë honorarët për dështimin shkencor rreth historisë së Kosovës...!

Përkitazi me publikimet për historinë e popujve të Evropës Juglindore(Ballkani)në Athinë, ku ishin caktuar nga Kosova dy Akademikët Jusuf Bajraktari dhe Frashër Demaj në Redaksinë e këtyre botimeve, tashti kanë dalur lëshimet dhe publikimet për historinë e Kosovës, që fund e krye kanë mbuluar të vërtetën historike të saj (lexo: redaktuar me skandale dhe heshtja e akademikëve tanë)!

Për botimet e dy Akademikëve nga Kosova, redaksia e këtyre botimeve në Athinë i ka shpërblyer me honorare të majme dhe, ndonëse tashti dolën të gjitha lëshimet shkencore, lidhur me historinë e Kosovës, ata qysh tash duhet të mendojnë për kthimin e honorarëve në arkën e Redaksisë në Athinë dhe të japin përgjegjësi para institucioneve të shtetit dhe ASHAK-së të Kosovës!

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat