10 gjestet e një e personi që ju dashuron me të vërtetë - Bota Sot
10 gjestet e një e personi që ju dashuron me të vërtetë

Life style

10 gjestet e një e personi që ju dashuron me të vërtetë

Më: 10 dhjetor 2019 Në ora: 14:47
Ilustrim

10  gjestet e një e personi që ju dashuron me të vërtetë:

 1) NDJENJAT E TIJ JANË TË QËNDRUESHME

Një dashuri e vërtetë është e qëndrueshme dhe vazhdon, pavarësisht nga vështirësitë e jetës.

 2) AI/AJO ËSHTË PRANË JUSH NË ÇDO VËSHTIRËSI

Vetëm një shenjë, një telefonatë, një mesazh mjafton për të treguar se ai është pranë jush. Kur keni nevojë për ndihmën e saj/e tij menjëherë ju jep një dorë.

 3) QËNDRON ME JU

Mundohet të qëndrojë me ju, për aq kohë që ka në dizpozicion. Edhe nëse ju ndonjëherë dëshironi për të dilni vetëm, ose të shoqëroni atë me shokët e tij nuk do të thotë asgjë.

 4) TË THOTË “TË DUA”, DUKE TË SHIKUAR NË SY

Sytë janë pasqyrë e shpirtit. Nëse ai është i sinqertë ju do e vëreni menjëherë.

 5) AI JU PUTH, JU PËRQAFON DHE JU DËGJON ME KUJDES KUR FLISNI

Ky është sinjal i qartë i dëshirës së fortë dhe interesit për ju.

 6) JU DHURON GJËRA, TË CILAT JU I PËLQENI

Para se të blejë një dhuratë, ai përpiqet të kuptojë shijet tuaja, që ajo që do t’ju  dhurojë të shkaktojë gëzim të madh.

 7) AI BËN ÇDO GJË PËR T’JU BËRË TË LUMTUR

Ai/Ajo ju ndihmon në zgjedhjet e rëndësishme të jetës.

 8) ËSHTË I/E SINQERTË

Sinqeriteti është thelbësor për të pasur besimin e personit tjetër

 9) JU JEP LIRI DHE TË DREJTË

Ai/ajo e di se liria e ndërsjellë është gjëja më e bukur për të jetuar një marrëdhënie të lumtur dashurie.

 10) AI TË VË NË NIVELIN E TIJ DHE JU E VLERËSONI ATË!

Ai ju do dhe e di se ju jeni aq e rëndësishëme. Ai e di se barazia është gjëja më e bukur për të jetuar një jetë të lumtur së bashku!

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat