Muaji i lindjes tregon për prirjet tuaja seksuale dhe cili muaj është me i veçanti

Life style

Muaji i lindjes tregon për prirjet tuaja seksuale dhe cili muaj është me i veçanti

Më: 18 janar 2020 Në ora: 15:20
Foto ilustrim

Të lindurit në muajin dhjetor vështirë se do të lidhen emocionalisht me partnerët në seks, mirëpo me ata gjithmonë do të jetë një përvojë argëtuese.

Për të lindurit në korrik seksi u është i rezervuar vetëm për të dash ruarit

Të lindurit në janar janë këmbëngulës kur shfaqin interesim, nga pak të çuditshëm, vështirë lirohen, mirëpo kur njëherë shfaqin interesim, se ksi me ta do të jetë përvojë e veçantë.

Të lindurit në shkurt, janë aventuristë në krevat, të zjarrtë, emocionalisht të distancuar.

Të lindurit në mars, mund të kalojnë në krevat ditë të tëra, duan s eks të lidhur dhe se ks shpirtëror, se ksi u është shprehje e plotë e intimitetit.

Të lindurit në prill, të pandashëm janë kur shfaqin interesim, janë shumë imagjinues dhe intensivë, japin çdo gjë nga vetja në krevat, njëherë kur tregojnë interesim, asgjë më nuk mund t’i bëjë ndryshojnë mendje, njerëzit shpejt u bëhen monotonë.

Të lindurit në maj, janë të pangopshëm në seks, seksi u është gjendje e tyre natyrale në të cilin ndihen shumë rehat, u nevojiten kushtet e veçanta për t’u ndjerë se ksi.

Të lindurit në qershor, vazhdimisht provojnë poza të reja, janë shumë intensivë në krevat, i duan SMS-të telefonike, se ksin dhe fjalët e pista.

Të lindurit në korrik, për të pasur sek s të mirë, duhet patjetër të jenë emocionalë, ata që janë në lidhje dëshirojnë t’i kënaqin të tjerët.

Të lindurit në gusht, ose janë skajshmërisht egoistë, ose shpirtmëdhenj në krevat, urr ejnë kur u thuhet se çka duhet të bëjnë në se ks, dëshirojnë të tregojnë çka dinë.

Të lindurit në shtator, janë të zjarrtë dhe provojnë të gjitha, kanë nevojë për lidhje emocionale që të mundë të relaksohen dhe të kënaqen. Kur njëherë arrijnë të lidhen me dikë, nuk ka gjë që nuk mund ta bëjnë.

Të lindurit në tetor, nuk nguten në seks, janë të shkëlqyeshëm në joshje, janë adhurues të seksit të ngadalshëm, janë romantikë dhe herë-herë u mungon afshi.

Të lindurit në nëntor, janë posesivë, duan të provojnë çdo gjë, dëshirojnë të ndihen të veçantë.

Të lindurit në dhjetor, janë kreativë, dëshirojnë të kenë rolin në seks, janë argëtues, është e vështirë të krijohet lidhja me ta.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat