7 shenjat që je një shërues, në një botë plot dhimbje - Bota Sot
7 shenjat që je një shërues, në një botë plot dhimbje

Life style

7 shenjat që je një shërues, në një botë plot dhimbje

Më: 29 qershor 2020 Në ora: 09:41
Foto ilustrim

Ka njerëz në këtë botë që janë shërues por që nuk janë të vetëdijshëm për dhuratat e tyre. Nëse keni këto shenja, ju mund të jeni një nga këta njerëz.

Punoni ose ju tërheq një profesion shërimi

Shumë njerëz që janë shërues natyrisht tërhiqen drejt profesioneve shëruese. Nëse jeni shërues, mund të jeni mjek, infermier, psikolog ose punonjës social. Edhe nëse karriera juaj nuk konsiderohet domosdoshmërisht një profesion shërimi, mund të gjesh veten në një specialitet që përbëhet nga kujdesi për të tjerët.

Kujdeseni për humbjet

Nëse jeni shërues, mund të dëshironi të kujdeseni për humbjet. Ju mund të grumbulloni qenë dhe mace të humbura, ose persona që mund të kenë humbur edhe në mënyrë figurative. Për shembull, ha drekë me dikë që gjithmonë ulet vetëm ose shoqërohesh me dikë që askush tjetër nuk e pëlqen.

Ju jeni të pakëndshëm në situata sociale

Shumë shërues janë empatik. Ata mbledhin emocionet e të tjerëve. Kjo mund t’i bëjë situatat sociale të papërshtatshme. Nëse ju shmangni festat ose tubimet shoqërore, kjo mund të jetë sepse jeni një ilaç dhe luftoni me emocionet e të tjerëve. Ju mund ta gjeni veten të lodhur pasi jeni të rrethuar nga njerëz për periudha të gjata kohore.

Ju jeni paqebërës

Shumë njerëz që janë shërues gjejnë veten duke vepruar si paqebërës në familjen e tyre ose në grupin e tyre shoqëror. Shëruesit kanë një aftësi të natyrshme për të gjetur mënyra për të zgjidhur konfliktet. Nëse jeni një shërues, mund të gjeni se instinktivisht e dini çfarë të bëni ose të thoni në situata të tensionuara.

Ju e keni të vështirë t’u thoni JO atyre që kanë nevojë

Shëruesit përgjigjen instinktivisht për ata që kanë nevojë për të. Nëse dikush ka nevojë për ndihmë, mund ta keni të vështirë të thoni jo, edhe nëse kjo do të thotë se po shfrytëzoheni. Kjo mund të çojë në përfitimin e të tjerëve dhe mund të çojë në lodhjen tuaj.

Ka shërues në familjen tuaj

Dhuratat e shërimit gjendet në familje, dhe nëse keni një ose më shumë anëtarë të familjes që janë shërues, mundet që edhe ju të jeni i tillë. Jo të gjithë shëruesit i njohin dhuratat e tyre, kështu që ju mund të keni një anëtar të familjes që është i tillë dhe të mos e dini. Gjithashtu ka familje me dhurata të tjera shpirtërore ose psikike.

Njerëzit përmirësohen kur janë rreth jush

Një nga shenjat më të qarta që jeni shërues është se njerëzit përmirësohen kur janë rreth jush. Kjo mund të thotë se ata përmirësohen fizikisht. Ju mund të gjeni që njerëzit shërohen me shpejt nga sëmundjet ose dëmtimet kur jeni pranë. Njerëzit mund t’ju thonë se ju keni një prani qetësuese dhe se ndihen më të relaksuar kur janë pranë jush.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat