Një burrë i vërtetë e mbron gjithmonë gruan e tij dhe nuk e dëmton kurrë dinjitetin e saj

Life style

Një burrë i vërtetë e mbron gjithmonë gruan e tij dhe nuk e dëmton kurrë dinjitetin e saj

Më: 7 gusht 2020 Në ora: 23:01
Foto ilustrim

Një burrë i vërtetë është mjaft i sigurt për atë që dëshiron. Një burrë i vërtetë është i ndjeshëm dhe vlerëson ndjenjat e tij, i shpreh ato… një burrë i vërtetë thotë atë që ai mendon, sepse e di që komunikimi është thelbësor për një marrëdhënie.

Një burrë i vërtetë e kupton kur ka personin e duhur para tij, sepse ai e di atë që dëshiron dhe nuk kërkon për ndonjë gjë tjetër. Një burrë i vërtetë e di se dashuria për një person nuk do të thotë të mos jesh i pavarur dhe pavarësia e tij nuk është një pengesë. Ai dëshiron lirinë e tij, por ai të do… ai e vlerëson dhe e kupton sa me fat është ai me ty. Një burrë i vërtetë dëshiron t’ju bëjë të ndiheni e veçantë.

Një burrë i vërtetë e di se ju nuk keni fuqi magjike për të menduar se çfarë ai mendon, kështu që edhe nëse mund të duket përsëritëse, ai preferon të parandalojë keqardhjen dhe t’ju thotë se çfarë ndjen dhe mendon, por mendohet dy herë para se ta thotë atë, sepse e njeh fuqinë e fjalëve, sepse ai e di që ndonjëherë, sidomos në momentet e zemërimit, thuhen gjëra që në realitet nuk mendohen.

Një burrë i vërtetë nuk del me një grua thjesht për të dalë, është mjaft i pjekur për të pranuar një angazhim dhe e kupton se çfarë do të thotë t’i japë rëndësi një personi tjetër. Ai preferon të buzëqeshë orë të tëra me të njëjtin person sesa të ketë pak minuta kënaqësi me një tjetër. Ai është i respektueshëm, zotëri dhe përpiqet të mos ju dëmtojë.

Një burrë i vërtetë është një burrë që vepron, i cili tregon me pak detaje, me një buzëqeshje, me një shikim se çfarë ndjen për një person. Një burrë i vërtetë do t’ju bëjë të ndiheni të veçantë pa qenë nevoja të merrni një piedestal.

Një burrë  i vërtetë i njeh përparësitë dhe ju vë përpara, sepse e di se çfarë vërtetë ka rëndësi në jetë. Një burrë i vërtetë nuk i jep rëndësi gjërave materiale, sepse ai e di se ato detaje nuk përcaktojnë një person, llogarisin vlerat dhe gjestet. Një burrë i vërtetë gjithmonë do të përpiqet të të mbrojë dhe kurrë nuk do të dëmtojë shpirtin dhe dinjitetin tuaj.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat