Personaliteti juaj në bazë të numrit të lindjes, çfarë thotë për ju data kur keni lindur…

Life style

Personaliteti juaj në bazë të numrit të lindjes, çfarë thotë për ju data kur keni lindur…

Më: 23 nëntor 2020 Në ora: 18:10
Ilustrim

Data juaj e lindjes nuk është vetëm një numër që përsëritet çdo vit si një rast feste. Data juaj e lindjes ka fuqinë të përshkruar personalitetin tuaj, aftësitë dhe pikat tuaja të forta. Për më tepër, kjo gjithashtu tregon atë që ju duhet të mësoni të rriteni në jetë dhe sfidat me të cilat do të përballeni. Në këtë artikull interesant, ne zbulojmë historinë pas datës tuaj të lindjes. Së pari, duhet të llogaritni numrin tuaj të lindjes, dhe më pas të kaloni në pjesën që shpjegon se çfarë thotë për ju data juaj e lindjes.

Si ta gjeni numrin tuaj të lindjes?

Për të zbuluar numrin tuaj të lindjes, shkruani të gjithë datën tuaj të lindjes në formatin dd / mm / vvvv. Pastaj mblidhini të gjitha shifrat dhe vazhdoni të mblidhni derisa të arrini një numër një shifror, i cili është numri juaj i lindjes. Ndiqni shembullin e dhënë më poshtë.

Shembull:

Data e lindjes: 15 Mars,1970
3(Mars)+15(Data)+1970(Viti)
= 3+15+1970
= 1988
= 1+9+8+8
= 26
= 2+6
= 8

Prandaj, për datën e mësipërme, numri i lindjes është 8

Bazuar në numrin tuaj të lindjes, ju jeni secili nga 9 llojet e personaliteteve të mëposhtme:

Numri 1 – Themeluesi

Ata janë krijuesit, inovacioni i ideve të reja dhe shikimi i tyre në realizim vjen natyrshëm për ta. Ata janë ideatorët, plot ide krijuese, të freskëta dhe marrin iniciativë për t’i ekzekutuar ato gjithashtu. Sidoqoftë, atyre u pëlqen t’i kenë gjërat në mënyrën e tyre, gjë që i bën ata kokëfortë dhe plot besim në vetvete. Ata mund të jenë brutalisht të sinqertë dhe do t’u bënte mirë të fitonin disa aftësi diplomatike. Ata mezi presin të marrin role drejtuese dhe të bëhen shef. Prandaj, të qenit bosi në sipërmarrjet e vetë-punësuara u përshtatet mirë atyre.

Mësimi që duhet mësuar: Jini me mendje të hapur sepse idetë e njerëzve të tjerë ia vlen të dëgjohen dhe ato mund të jenë edhe më të mira se tuajat.

Numrat me të cilët pajtohet – 1, 4, 7

Ngjyrat me fat – e verdha dhe e verdha e artë

Të famshëm me numrin 1 janë: Tom Hanks, Hulk Hogan, Carol Burnett, Wynona Judd, Robert Redford, Raquel Welch, Nancy Reagan.

Numri 2 – Paqeruajtësi

Të lindurit e këtij numri janë diplomatë natyrorë me një mendje analitike dhe intuitive. Ata mund të ndiejnë nevojat dhe gjendjen shpirtërore të njerëzve të tjerë dhe nëse është e nevojshme, t’i japin përparësi para atyre të veta. Miqësitë e mira janë thelbësore për këta njerëz dhe mund të jenë të dobishme në rritjen dhe suksesin e tyre në jetë. Sidoqoftë, ata preferojnë të qëndrojnë vetëm sesa të jenë pjesë e një marrëdhënieje të pakëndshme. Ata janë kënaqës të njerëzve që nuk mund të thonë jo për njerëzit që i pëlqejnë.

Mësimi që duhet mësuar: Meqenëse jeni natyrshëm të ndrojtur, punoni me vetëbesimin tuaj për të ndihmuar të shpreheni hapur dhe të kapni shansin në vend që të shtyni gjërat.

Numrat me të cilët pajtohet – 2

Ngjyrat me fat – Vjollcë, blu, e zezë

Të famshëm me numrin 2 janë: Presidenti Bill Clinton, Wolfgang Amadeus Mozart, Whoopee Goldberg, Madonna, Thomas Edison.

Numri 3 – Shpirti i festës

Njerëz krijues, simpatikë dhe të ftohtë që duan të sjellin një buzëqeshje në fytyrën e të gjithëve. Këto flutura shoqërore janë shumë të njohura, dhe të mbushura me mendime romantike dhe idealiste. Qasja e tyre ndaj jetës është shpesh jopraktike. Ata me entuziazëm fillojnë shumë projekte, por nuk i përfundojnë. E gjitha çfarë duan është të bëjnë të lumtur njerëzit përreth tyre dhe të bëjnë përpjekje serioze për të arritur të njëjtën gjë.

Mësimi që duhet mësuar: Do t’ju ndihmojë nëse mësoni ta shikoni botën me një mendim më praktik.

Numrat me të cilët pajtohet – 3, 6, 9

Ngjyrat me fat – Blu, vjollcë, rozë dhe e verdhë

Të famshëm me numrin 3 janë: Alan Alder, Bill Cosby, Melanie Griffith, Salvador Dali, Ann Landers, Jodi Foster.

Numri 4 – Konservatori

Ata janë të matur dhe tradicionalë, janë të dhënë pas rutinave dhe punës së palodhur. Ata janë konformistë, por gjithmonë veprojnë me ndjeshmëri. Ata ndërmarrin veprime vetëm pasi kuptojnë se çfarë pritet prej tyre. Ata pëlqejnë traditat dhe rutinat. Ata kënaqen me lëvozhgat. Këta njerëz ndiejnë një lidhje të thellë me natyrën. Ata janë këmbëngulës dhe nuk e kanë mendjen të presin aq kohë sa nevojitet, por ndonjëherë mund të jenë mjaft kokëfortë.

Mësimi që duhet mësuar: Ata duhet të mësojnë të jenë më fleksibël dhe të jenë të mirë me veten e tyre.

Numrat me të cilët pajtohet – 4

Ngjyrat me fat – Portokalli, gri dhe blu

Të famshëm me numrin 4 janë: Neil Diamond, Oprah Winfrey, Arnold Schwarzenegger, Margaret Thatcher, Paul Hogan, Tina Turner.

Numri 5 – Jokonformisti

Ata janë eksplorues. Marrin rreziqe dhe aventura, ata kërkojnë shumëllojshmëri dhe janë nxënës të etur. Nuk ka fund për pyetjet e tyre, ata duan të mësojnë diçka të re në çdo situatë. Ata janë eksplorues në zemër dhe gjithmonë kërkojnë përvoja të reja. Ata janë natyrshëm kuriozë dhe e shikojnë botën si klasën e tyre. Sidoqoftë, entuziazmi i tyre i tepërt mund t’i fusë gjithashtu në telashe.

Mësimi që duhet mësuar: Ju këshillojmë të mendoni me kujdes para se të veproni. Jini të vetëdijshëm për të gjitha faktet përpara se të nxirrni përfundime.

Numrat më të cilët pajtohet – 5, 1, 3

Ngjyrat me fat – Jeshile e lehtë, gri, e bardhë

Të famshëm me numrin 5 janë: Abraham Lincoln, Vincent VanGogh, Charlotte Bronte, Helen Keller, Bette Midler, Jessica Walter, Mark Hail.

Numri 6 – Romantiku

Idealistë që ndihen të lumtur kur ndihen të dobishëm; kanë një dëshirë të fortë për t’u kujdesur për të tjerët. Për ata që kanë këtë numër, lidhjet familjare janë thelbësore dhe vendimet merren në përputhje me rrethanat. Ata ndihen të lumtur duke ndihmuar njerëzit përreth tyre. Ata janë miq besnikë dhe i vlerësojnë shumë miqësitë e tyre. Këta njerëz të besueshëm janë të përshtatshëm për profesionin e mësuesit. Ata vlerësojnë bukurinë dhe artin dhe kanë një sens të shkëlqyeshëm estetik të stilit. Ata kënaqen me muzikën dhe artin.

Mësimi që duhet mësuar: Ndonjëherë, ju duhet të hiqni dorë nga pikëpamjet tuaja idealiste dhe të kuptoni se disa gjëra thjesht nuk mund t’i ndryshoni.

Numrat me të cilët pajtohet – 3, 9, 6

Ngjyrat me fat – Rozë, e verdhë, e bardhë dhe blu e lehtë

Të famshëm me numrin 6 janë: Albert Einstein, John Denver, Christopher Columbus, Merlyn Steep, Jane Seymour, Goldie Hawn.

Numri 7 – Intelektuali

Ata janë të ditur, gjithmonë vënë në dyshim gjithçka dhe kurrë nuk lëkunden nga emocionet e tyre. Ata janë kërkues, i duan sekretet, kërkojnë gjithmonë njohuri të fshehura dhe nuk pranojnë asgjë me vlerë nominale. Megjithëse ata hetojnë dhe vënë në dyshim gjithçka, nuk u pëlqen të jenë në fund të marrjes së pyetjeve. Motoja “fiton garën me ngadalë dhe në mënyrë të qëndrueshme” është plotësisht e zbatueshme për ta, pasi ata kurrë nuk nxitohen në fillim. Të nderuar si filozofë, ata gjithashtu hasen si të vetmuar. Duke qenë të apasionuar pas zbulimit të informacionit, ata bëhen studiues të mirë.

Mësimi që duhet mësuar: Ju keni krijuar një botë tuajën, por duhet të kuptoni se çfarë është në rregull dhe çfarë është e papranueshme në botën e madhe.

Numrat me të cilët pajtohet – 7, 1

Ngjyrat me fat – Blu e lehtë

Të famshëm me numrin 7 janë: William Shakespeare, Michael Jackson, Princess Diana, Lucille Ball, Joan Baez.

Numri 8 – Vendimmarrësi

Aftësi për gjykim të mirë dhe zgjidhjen e problemeve, ata janë profesional dhe vendimtar. Ata i kanë planifikuar të gjitha për të bërë një jetë të mirë. Ata marrin gjithmonë përgjegjësinë, analizojnë njerëzit dhe situatat në mënyrë objektive. Ata janë këmbëngulës dhe ju tregojnë se ata janë shefi.

Mësimi që duhet mësuar: Duhet të përqendroheni në marrjen e vendimeve bazuar në nevojat tuaja dhe të mos ndikoheni nga dëshirat e njerëzve të tjerë.

Numrat me të cilët pajtohet – 2, 4, 8

Ngjyrat me fat – Blu, vjollcë, gri, e zezë

Të famshëm me numrin 8 janë: Pablo Picasso, Barbara Streisand, Jane Fonda, Edgar Cayce, George Harrison, Aretha Franklin, Nostrodamus.

Numri 9 – Performuesi

Ata janë personalitete dinamike të patrembura që ndjekin gjërat që u pëlqejnë vërtet. Natyrisht simpatik dhe argëtues, ata janë gjithashtu shumë bujarë. Ata janë njerëz me kokë të fortë që në disa raste mund të jenë edhe kokëfortë. Me karizmën e tyre natyrore, ata nuk e kanë problem të jenë të popullarizuar në mesin e të huajve dhe të bëjnë miq të rinj. Ata janë gjithashtu të kujdesshëm dhe të mirë dhe do të ndihmojnë dikë në nevojë edhe nëse kjo do të thotë të ndajnë qindarkën e tyre të fundit. Ashtu si kameleonët, ata shfaqin një larmi nuancash që i ndihmojnë ata të shkrihen me lloje të ndryshme njerëzish, por në të njëjtën kohë, bëhet e vështirë për njerëzit me të cilët jetojnë të kuptojnë se kush janë në të vërtetë.

Mësimi që duhet mësuar: Ju jeni të bekuar me fat, por pasuritë tuaja mund të marrin kthesa ekstreme, ashtu si gjendja juaj shpirtërore. Për të arritur suksesin, duhet të ndërtoni një themel të fortë të ankoruar në dashuri.

Numrat me të cilët pajtohet – 9

Ngjyrat me fat – E kuqe dhe rozë

Të famshëm me numrin 9 janë: Elvis Presley, Albert Schweitzer, Jimmy Carter, Harrison Ford, Shirley MacLaine.

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat