Rrëfyer nga një burrë / 7 shenjat që Ai po bie në dashuri me ju

Life style

Rrëfyer nga një burrë / 7 shenjat që Ai po bie në dashuri me ju

Më: 25 shkurt 2021 Në ora: 13:42
Foto ilustrim

Ndonjëherë, këshilla më e mirë për të dalë në takim me një mashkull, duhet të vijë nga vetë një burrë. Mos harroni se burrat dhe gratë priren të flasin gjuhë të ndryshme shumë kohë, dhe kjo është thjesht mënyra e natyrës për ta bërë gjithçka më të komplikuar sesa duhet të jetë në të vërtetë. Por kjo është mënyra se si copëtohet biskota, dhe ata që nuk arrijnë të përshtaten kurrë nuk do të kenë sukses në jetën e tyre të dashurisë.

Kështu që është e rëndësishme për ju që gjithmonë të merrni parasysh këshillat e burrave sa i përket takimit. Nuk duhet të jeni kaq të shpejtë për t’i mbyllur ato. Mund të jetë një luftë e tillë duke u përpjekur të kuptosh se ku qëndrojnë burrat shumë kohë, sepse në të vërtetë nuk u pëlqen të jenë shprehës. Dhe, sa herë që ata flasin, bëjini një nder vetes dhe kushtojini vëmendje.

Një nga problemet më të zakonshme në marrëdhënie është përpjekja për të kuptuar nëse personi me të cilin po dilni po dashurohet në të vërtetë me ju apo jo. Ky është një problem veçanërisht i vërtetë për gratë, të dashurit e të cilave nuk janë me të vërtetë të hapur për të ndarë emocionet dhe ndjenjat e tyre.

Gratë shpesh ndihen shumë të pasigurta për mënyrën se si burrat e tyre ndihen për to për shkak të mungesës së komunikimit të hapur dhe të sinqertë. Dhe kështu shumë gra, nuk kanë zgjidhje tjetër përveç se të bëjnë përpjekje shtesë për të provuar dhe lexuar midis rreshtave. Dhe kjo nuk është kurrë një arritje e lehtë, veçanërisht nëse nuk dini nga t’ia filloni.

Për fat të mirë, një shpirt trim ka dalë për të bërë një rrëfim në emër të të gjithë njerëzve. Ju duhet të lexoni deri në fund të kësaj liste për të zbuluar shenjat që tregojnë se burri juaj vërtet po dashurohet me ju.

1.Ndan shumë nga aktivitetet dhe interesat e tij të preferuar me ju

Do të dëshirojë t’ju japë një vështrim të mirë në botën e tij. Ai do të dëshirojë t’ju lejojë të dini se sa doni të thoni për të duke ju hapur për pasionet e tij më të thella. Do të dëshirojë që ju ta njihni më mirë duke ju ekspozuar në një anë të vetvetes që ai kurrë nuk do t’ua zbulonte njerëzve të tjerë.

2.Është vërtet i brengosur për sigurinë tuaj

Gjithmonë do të kalonte një milje më shumë vetëm për t’u siguruar që ju jeni e sigurt. Ai kurrë nuk do të dëshironte që të viheni në pozita komprometuese qoftë fizikisht apo emocionalisht. Ai gjithmonë dëshiron të sigurojë ndjenjën tuaj të sigurisë duke ju kontrolluar vazhdimisht dhe duke ju dhënë këshilla se si të mbroheni gjithashtu.

3.Gjithmonë e gjen veten duke folur për ju me miqtë e tij

Një nga treguesit më të mëdhenj që një burrë po bie në dashuri me ju, është kur të zbuloni se ai flet për ju me miqtë e tij. Ai thjesht nuk mund të duket se ndalet së sjellë emrin tuaj gjatë bisedave, sepse ju jeni gjithmonë në mendjen e tij. Keni arritur ta dashuroni atë në mënyra që askush tjetër nuk e ka bërë. Keni gdhendur për veten tuaj një vend të përhershëm në mendimet e tij.

4.Preferon ta kalojë kohën e tij me ju sesa me dikë tjetër

Koha është një gjë e vlefshme dhe nuk është kurrë diçka që u tregohet njerëzve që nuk kanë rëndësi. Nëse ai po gdhend kohë të vlefshme jashtë orarit të tij për ju, atëherë mund të vini bast se ai është vërtet në ju. Mund të jeni e sigurt se keni shumë kuptim për të nëse ai dëshiron vazhdimisht të kalojë kohën e tij të vlefshme me ju edhe kur duket se është një shqetësim për të.

5.Ka dëshirë të madhe për t’ju mbrojtur nga çdo dëm

Më shumë sesa thjesht kujdesi i vërtetë për sigurinë tuaj, ai do të marrë një rol aktiv në përpjekjen për t’ju mbrojtur nga dëmet dhe rreziqet e botës. Ai madje mund të dalë si mbytës në këtë skenar, por kjo është vetëm sepse ai nuk mund të ndihmojë ndjenjat e tij.

6.Fillon të bëjë favore të rastësishme për ju edhe kur nuk ia kërkoni

Ai do të dëshirojë ta bëjë jetën tënde të ndihet sa më e lehtë dhe sa më të thjeshtë. Do të përpiqet të lehtësojë barrat tuaja në mënyrën më të mirë që mundet dhe nganjëherë kjo mund të shfaqet në formën e përpjekjes për të bërë favore për ju. Ai do të dëshirojë të vendosë një buzëqeshje në fytyrën tuaj, sepse duke parë që ju buzëqeshni e bën atë të lumtur dhe të përmbushur gjithashtu.

7.Do të bëjë përpjekje për t’u afruar me miqtë dhe familjen tuaj

Ai e di se sa domethënie kanë miqtë dhe familja juaj për ju. Dhe kështu është e rëndësishme për të që ata ta pëlqejnë gjithashtu, sepse ai e di se kurrë nuk do të ishte në gjendje të fitonte zemrën tuaj nëse nuk do t’i bënte që ta pëlqenin.

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat