3 shenja që ju tradhëtojnë: Është dashuri, por nuk është ajo e vërteta

Life style

3 shenja që ju tradhëtojnë: Është dashuri, por nuk është ajo e vërteta

Më: 20 shtator 2021 Në ora: 07:48
Ilustrim

Dashuria është diçka e mrekullueshme, por problemi qëndron në atë se ajo mund të paraqitet në shumë forma, lloje dhe nijansa. Që të mos jeni në hamendje se a e keni gjetur dashurinë e vërtetë e pastaj të zhgënjeheni, nevojitet t’i hidhni një sy se a do t’i njihni këto 3 shenja.

1.E doni partnerin tuaj për shkak të ndjenjës që ua jep Ndjenja nuk është e mjaftueshme. Duhet të dashuroheni të cilësia. Me kalimin e kohës ndjenjat ndryshojnë. Vetëm nëse jeni të dashuruar te karakteri i dikujt, asnjë ndryshom nuk do ta pengojë atë dashuri.

2.Të dy i doni gjërat e njejta Edhe përkrah besimit se kompaktibiliteti është i mjaftueshëm për një lidhje të suksesshme, mos mbështeteni plotësisht në të. Kompaktibiliteti përbëhet nga qëndrime dhe vlera të njejta, e jo në gjëra sipërfaqësore si “shtëpia e ëndërrave”.

3.Jeni me partnerin vetëm për të mos qenë vetëm Askush nuk dëshiron të jetë vetëm, por lidhja këtu nuk është një zgjidhje. Frika nga vetmia ndoshta është e justifikuar, por duhet të jeni të sinqertë dhe të drejtë me veten tuaj. Pa dyshim që dashuria do të vijë pa nevojën e ndonjë detyrimi nga ana juaj.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat