Emra francezë për vajza

Life style

Emra francezë për vajza

Më: 23 maj 2022 Në ora: 07:00
Ilustrim

Interesi për të gjetur një emër për një fëmijë tërheq gjithnjë e më shumë vëmendjen e prindërve. Ne e kemi bere një përzgjedhje nga më të ëmblat dhe më të bukurat në mënyrë që ata të kenë një tingull të ndryshëm. Emrat francezë për vajza kanë atë aureolën e romancës që me siguri do t'ju emocionojë për më shumë se një.

Emrat e huaj po fitojnë gjithnjë e më shumë forcë kur zgjedh një emër për fëmijën e ardhshëm. Ne kemi emrat e vajzave spanjolle ose emrat për vajzë e vogël e zakonshme, por këto me origjinë franceze janë sigurisht një kënaqësi për veshët.

Emra francezë për vajza

Amelie: ka origjinë gjermanike dhe do të thotë "grua vetëflijuese" ose "punëtore". Është përdorur nga shumë mbretëresha, dukesha dhe princesha dhe personaliteti i tij është ai i njerëzve të fortë, të sigurt dhe të palodhur.

Alizee: me origjinë galike që i atribuohet njerëzve të ngrohtë, të qetë, të ekuilibruar dhe të këndshëm. Do të thotë që ajo është dikush që ka lidhje me erën dhe variantet e saj janë Alizze dhe Alize.

Anneta: është varianti i Anës dhe e ka origjinën franceze. Do të thotë “plot hir” dhe personaliteti i tyre tregon se janë gra të lidhura me botën e artit, krijuese të mëdha dhe me fuqinë e bindjes.

Babette: është varianti i Barbarës dhe e ka origjinën nga "barbarët" grekë. Do të thotë "i huaj" dhe ka një personalitet të zjarrtë, emocional, mirëkuptues dhe ndonjëherë të rezervuar.

Celine: varianti i tij është nga emri Celia dhe e ka origjinën në botën arabe. Do të thotë “ujë i rrjedhshëm”, por ka edhe origjinën e tij greke që do të thotë “hëna që shfaqet në qiell”.

Denis: me origjinë greke që do të thotë "person që shenjtëron Zotin". Femrat që kanë këtë emër janë gazmore, argëtuese, plot simpati dhe protagoniste të festës.

Astin: me origjinë latine dhe që mund të përdoret edhe për meshkuj. Do të thotë "që po rritet" ose "që është i madh dhe i nderuar". Ata janë njerëz shumë aktivë dhe kanë një profesion të madh për artin.

Giselle: variant i Giselës dhe me origjinë gjermane. Do të thotë "një i fortë dhe i shpejtë si një shigjetë". Personaliteti i tij është shumë i këndshëm, me shumë butësi dhe zemër, ku energjia pozitive nuk do të mungojë.

Charlotte: me origjinë franceze që do të thotë "luftëtari". Ai ka një personalitet të fortë, guximtar, i sjellshëm dhe paqësor.

Loana: Besohet se ka origjinë nga Havaja dhe do të thotë "grua enigmatike". Ata që e kanë këtë emër janë njerëz të rezervuar dhe të largët, janë aq introvertë sa krijojnë një aureolë misteri.

Margot: variant i Margaritës dhe e ka origjinën në gjuhën persiane. Do të thotë “bijë e dritës” dhe kanë një personalitet ëndërrimtar, gazmor, racional dhe të ëmbël.

Scarlett: Me origjinë angleze që do të thotë "me ngjyrë të kuqe të ndezur ose të kuqe". Ata kanë një personalitet shumë femëror, tërheqës dhe janë njerëz shumë dinamikë dhe të sofistikuar.

E deshiruar: me origjinë franceze dhe do të thotë "i cili është i dëshiruar" ose "i dëshiruari nga Zoti". Personaliteti i tyre tregon njerëz të fortë me karakter, krenarë dhe shumë të sigurt për veprimet e tyre.

Eloina: me origjinë latine dhe përshkruan njerëz që janë inteligjentë dhe komunikues. Ata janë njerëz me një personalitet shumë besnik dhe të përkushtuar.

prush: Përdoret shumë në gjuhën angleze, megjithëse rrënjët e saj janë gjermanike dhe do të thotë “që del nga hiri”. Janë njerëz shumë besimtarë dhe njohës të “të vërtetës së vërtetë”, janë edhe shumë njohës të botës artistike dhe poetike.

Nicolle: variant i Nikollës dhe me origjinë greke. Do të thotë "kush do ta çojë popullin drejt fitores". Kanë një personalitet të përgjegjshëm dhe të organizuar, me ide dhe qëllime të qarta plot synime.

Shamay: me origjinë franceze që do të thotë "i panjohur". Janë njerëz që pëlqejnë misteriozen dhe botën e ëndrrave, duke u bërë shumë e thellë dhe duke krijuar tërheqje për ata që i njohin.

Diell: me origjinë franceze që do të thotë "i përket diellit". Ata janë njerëz të përkushtuar, plot ëndrra dhe iluzione dhe të ngarkuar me shumë fuqi.

Zoe: kuptimi i saj është "jetë". Ata janë njerëz shoqërues dhe pëlqejnë të shijojnë të dashurit e tyre, si miqtë ashtu edhe familjen. Ata pëlqejnë të mos humbasin parimet e tyre dhe janë gjithmonë autentikë.

Këta janë disa nga emrat që kemi përpiluar për emrat e femrave që përdoren në Francë.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat