Ndryshime të mëdha do të ndodhin deri në 2026 për këto shenja të horoskopit

Life style

Ndryshime të mëdha do të ndodhin deri në 2026 për këto shenja të horoskopit

Më: 28 mars 2023 Në ora: 07:27
Foto ilustrim

Saturni është planeti që simbolikisht quhet mjeshtër i jetës, ai që na tregon se çfarë duhet të bëjmë për ta drejtuar jetën tonë drejt arritjeve të reja. Me ndihmën e këtij planeti, ne mund të shohim më mirë se si e kaluara ndikon në të tashmen tonë. Saturni na jep mësimet që duhet të zotërojmë në mënyrë që të rritemi më tej dhe na ndihmon të përballemi me realitetin ashtu siç është.

Çdo kalim i tij sjell mundësi për mësim të ri dhe nga 7 marsi 2023 deri më 14 shkurt 2026, Saturni do të lëvizë përmes Peshqve, shenjës së fundit të Zodiakut. Përpara se të fillojë të kalojë nëpër Dashi, do të na duhet të mbyllim të gjithë kapitujt e vjetër dhe të ndalojmë së injoruari çështjet e vjetra.

Ne do të duhet të përballemi me pasojat e veprimeve tona të kaluara. Do të jetë e nevojshme t’i jepet fund të shkuarës dhe të ndërtohet një jetë më e mirë.

Energjia e Saturnit do të na ndihmojë gjithashtu të kuptojmë se çfarë duhet të ndryshojmë në të ardhmen në mënyrë që të mos përsërisim të njëjtat gabime. Gjithashtu, do të zbulojmë disa sekrete; ajo që është fshehur për një kohë të gjatë do të dalë ngadalë në sipërfaqe dhe më në fund do të kuptojmë pse ndodhi diçka dhe pse duhej të ishte pikërisht ashtu siç ishte.

Hera e fundit që Saturni ka qenë në Peshqit ka qenë nga marsi 1964 deri në mars 1967 dhe nga maji 1993 deri në prill 1996. Personat e lindur në këto kohë presin ndryshime të mëdha jetësore, ashtu si edhe personat e lindur në shenjat e Binjakëve, Virgjëreshës, Shigjetarit dhe Peshqve.

Rekomandimet për një jetë më të shëndetshme dhe më të qëndrueshme janë relaksimi, introspeksioni, falja, shprehja e mirënjohjes, gjumë cilësor, ushtrime të rregullta dhe më shumë kohë për pushim.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat