Kryetari i Komunës së Shuto Orizares, Kurto Dudush sot pranoi fajin për sulmin ndaj Ismail - Bota Sot
Kryetari i Komunës së Shuto Orizares, Kurto Dudush sot pranoi fajin për sulmin ndaj Ismail

Maqedonia

Kryetari i Komunës së Shuto Orizares, Kurto Dudush sot pranoi fajin për sulmin ndaj Ismail

Më: 17 janar 2020 Në ora: 12:45
Kurto Dudush

Kryetari i Komunës së Shuto Orizares, Kurto Dudush sot pranoi fajin për sulmin e tij ndaj Demir Ismail.

Në seancë gjyqësore, Dudush pranoi fajin dhe tha se i vjen keq për ngjarjen që ka ndodhur.

I sulmuari Ismail tha se krahas pranimit të fajit, në kontest gjyqësor do të kërkojë dëmshpërblim nga Dudush. Pas pranimit të fajit, gjykatësi Gjoko Ristov i dha ‘vërejtje gjyqësor’, kryetarit të Komunës së Shuto Orizares.

Demir Imsial është kryetar i Diasporës Rome Evropiane, akuzoi Dudushin se ka sulmuar gjatë mbajtjes së ballit rom.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat