Dërgoni më shumë shpenzoni më pak - Bota Sot
Dërgoni më shumë shpenzoni më pak

Maqedonia

Dërgoni më shumë shpenzoni më pak

Më: 12 shkurt 2020 Në ora: 15:29

Moneta Financial Services është një aktor i rëndësishëm në tregun e institucioneve financiare jobankare, ku prej vitit 2010, në bashkëpunim me MoneyGramin, ofrojmë në mënyrë cilësore shërbimin e transfertave ndërkombëtare të parave nga 250 vende të ndryshme të botës, nëpërmjet më shumë se 350 mijë agjencive.

Ne Maqedoninë e Veriut shërbejmë mbi 100.000 klientë në vit duke sjellë më afër diasporën tonë dhe familjet e tyre.Rritja në vazhdueshmëri e numrit të transaksion- eve dhe shtimi i numrit të klientëve rrit besimin tonë dhe na nxit për të ndjekur të njëjten rrugë me ritme edhe më të larta .

Prandaj kemi përgatitur një ofertë të jashtëzakonshme për dërgesa nga Maqedonia e Veriut drejt 8 Shteteve të Ballkanit:

Moneta synon që klientët e saj të përftojnë nga çdo shërbim një vlerë të shtuar në cilësi, e një përfitim ekstra në kosto e në kohë, nëpërmjet një rrjeti prej 100 agjentëve të shpërndarë kudo nëpër Maqedoninë Verore.

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat