Dënime për 50 persona në Shkup të cilët akuzohet për mosrespektim të udhëzimeve shëndetësore - Bota Sot
Dënime për 50 persona në Shkup të cilët akuzohet për mosrespektim të udhëzimeve shëndetësore

Maqedonia

Dënime për 50 persona në Shkup të cilët akuzohet për mosrespektim të udhëzimeve shëndetësore

Më: 3 korrik 2020 Në ora: 12:10
Prokuroria Themelore Publike në Shkup, Maqedonia e Veriut

Prokuroria e Shkupit ngriti parashtroi propozime për shqiptimin e dënimeve në para për 50 personat të cilët nuk kanë vepruar sipas udhëzimeve shëndetësore gjatë kohës së epidemisë.

Të akuzuarit nuk kan respektuar orën policore, përkatësisht nuk i janë përmbajtur vendimit për ndalesë dhe regjim të posaçëm të lëvizjes në Maqedoni.

Prokurori propozoi dënime në para për 49 persona me 100 gjoba ditore, ndërsa një gjobë ditore është 20 euro në kundërvlerë të denarit.

Për një të akuzuar propozohet dënim prej 2500 eurove për shkak se ai ka disa herë ka shkelur orën policore.

 

 

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat