Mbaron telenovela më e ndjekur turke, aktori shkruan fjalët më të bukura dedikuar stafit

Mediale Vip

Mbaron telenovela më e ndjekur turke, aktori shkruan fjalët më të bukura dedikuar stafit

Më: 8 gusht 2019 Në ora: 00:35
‘Erkençi Kus’

Ditën e djeshme, në Turqi ka mbaruar telenovela ‘Erkençi Kus’, e cila është një nga telenovelat më të ndjekura në shumë vende të ndryshme të botës. Pas mbarimit të saj, aktori protagonisti me origjinë shqiptare, Can Yaman, ka shkruar disa fjalë dedikuar stafit me të cilin ka punuar, por dhe vetë telenovelës.

“Erkenci Kus’ nuk ishte i famshëm vetëm këtu, por në shumë vende të botës, ishte një fenomen që mori çmime, ishte unik. Nuk e di nëse një serial i tillë vjen sërish në ekran, por nëse ndodh një dyshe kaq shumë, shumë, shumë e mirë sa ne të dy është e vështirë të jetë. Falenderoj shumë Demet Ozdemir me të cilën iu përkushtuam çdo skene, mbushëm çdo boshllëk, ajo i dha energji të gjithë grupit të punës dhe na bëri të qeshim me batutat e saj”, ka shkruar Can krahas fotos ku shfaqet me Demet në skenën e fundit të telenovelës.

Pas këtyre fjalëve ka ardhur dhe një reagim nga aktorja në komente, e cila është shprehur se është e lumtur për punën e tyre, duke e falenderuar publikisht. Për shkak të kimisë së tyre, “Një puthje në errësirë” është ndër telenovelat më të preferuara dhe nga shqiptarët.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#ErkenciKuş sadece burada değil dünyanın birçok ülkesinde de ses getiren , katıldığı her oylamayı altüst edip “bela” olan:) , ödüllere doyamayan, çok özel, türünün en iyilerinden fenomen bir iş oldu.. Ekranlara bir daha gelir mi bilmem ama gelirse de bayaa bayaa bayaa zor gelecek kadar müthiş bir kimya yakaladığımız, birlikte her sahnede ekstra özverili oynadığımız, gerektiğinde bir sürü açığı beraber kapattığımız, aurasıyla setteki herkesin enerjisini yükseltip daha keyifli çalışmasını sağlayan ve esprileriyle sürekli güldüren, yolu inanılmaz açık olan partnerim @1demetozdemir e çok teşekkür ederim. Sette her ihtiyacımızla ilgilenmeye çalışan, işimizi kolaylaştıran set ve prodüksiyon çalışanlarına ( mesela Suat abiye, kahvemizi bir kere bile ihmal etmedi, sürekli suyumuzu getiren Veysel’e, yemek yer miyiz getirelim diye soran Onur’a, bir ihtiyacımız olduğunda koşturarak yerine getiren Ömer’e Engin’e Ercan’a), bir sürü dertle uğraşan ( set bitse de montaja giderek çalışmaya devam eden), masalsı bir dünya kuran yönetmenimiz Çağrı Bayrak, Aytaç Çiçek ve reji ekibine , harika iş çıkaran görüntü yönetmenimiz ve ışık şefimize ( tabi ekiplerine de ), bizim üzerimizde çok emeği olan kostüm, saç, makyaj hazırlık ekibimize ( çoğu zaman sette en iyi arkadaşlarımız onlar oldu), Can Divit’i özgün bir tarzla stil ikonu haline getirmekte büyük emeği olan stylingcim Aslı Parlak’a, diziye enerjisiyle ekstra performanslar koyan diğer oyuncu arkadaşlarıma( mesela Anıl Çelik’e, Ceycey’i hangimiz özlemeyeceğiz ki ? ), bizi bir araya getiren ve hep babacan davranan sürekli bizi arayan ve dinleyen yapımcımız Faruk Turgut’a çok teşekkür ederim.. Senaristlerimize , sanat ekibine, Ahsen hanıma, Ali abiye ve daha nicesine de tabii ki çok teşekkür ederim.. Erkenci Kuş’un çok uluslu, her yerden her yaştan başka türlü bir fan kitlesi oldu , bu kadar değişik yaşta farklı kültürdeki insan profiline hitap etmek inanılmaz bir şey , bize nasip olduğu için çok gururluyum, hepinizi çok seviyorum, bizi hiç yalnız bırakmayın.. Menajerlerim @cuneytsayil ve @ilkerbilgi yi unutmamak lazım ? Birazdan son bölümümüz başlayacak, keyifle izlemenizi diliyorum.. #ErkenciKuşVeda ?

A post shared by C a n Y a m a n ?? (@canyaman) on

Can dhe Demet janë komentuar për një lidhje dhe në jetën reale, por kjo gjë as nuk është pranuar dhe as mohuar nga dyshja e aktorëve.

commentFirst article
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat