9-vjeçari nga Mitrovica ka nevojë për ndihmë

Mitrovica

9-vjeçari nga Mitrovica ka nevojë për ndihmë

Më: 5 shtator 2020 Në ora: 01:10
Riad Aruqi

Kërkon ndihmën e shoqërisë 9-vjeçari nga Mitrovica, Riad Aruqi, i cili është diagnostikuar me Thrombosis iliofemoralis bill. Thrombosis vena cava inferior. Haemathuria.

Trombocitopenia. Anemia secondaria. Pielonephritits lat.sin. Haemathoma perisplenica. St post appendectomiam ad XXI

Sëmundje shumë e komplikuar dhe për trajtimin e kësaj sëmundjeje nevojitet trajtim jashtë vendit dhe shuma që kërkohet është e papërballueshme për familjen Aruqi.

Më poshtë keni të dhënat nga ku mund t’i ndihmoni Riadit të vogël.

Banka për Biznes Privat

Përfaqësuesi i llogarisë: Elma Aruqi

Llogaria : 1305090001955984

Kurse jashtë Kosovës mund të bëhen pagesat këtu në Paypal:https://www.paypal.com/pools/c/8sbVmn8mSS?fbclid=IwAR20dC6U30xlF9YJh15wX9bAyJ6k0vGEWPw6o30FiVTX8P4i9VC5XXTitMc

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat