Ja se sa mund t’i rezistojë iPhone 12 testit të rënies

Mobile

Ja se sa mund t’i rezistojë iPhone 12 testit të rënies

Më: 28 tetor 2020 Në ora: 14:00
iPhone 12

Një video tregon dëmet që pësojnë modelet e reja të iPhone nëse bien në trotuar.

Kur prezantoi modelet e reja të iPhone, Apple theksoi veçanërisht rezistencën e përmirësuar falë shtresës së re mbrojtëse “Ceramic Shield”. Por, si ndikon kjo në mbrojtjen e iPhone 12?

Tashmë në YouTube, një kanal ka testuar qëndrueshmërinë e iPhone 12 dhe 12 Pro, përmes një testi rënieje.

Të dy pajisjet u hodhën në një trotuar nga një lartësi prej rreth 1.8 metra – një herë me pjesën e përparme të kthyer poshtë, një herë me pjesën e pasme të kthyer poshtë dhe një herë me kornizën anësore të kthyer poshtë.

iPhone 12 më mirë se iPhone 12 Pro

Doli që iPhone 12 standard i mbijetoi testit të rënies më së miri. Ekrani i mbijetoi ndikimit kryesisht i padëmtuar. Xhami u plas në skajet, por telefoni inteligjent mund të përdoret ende.

Xhami i ekranit i iPhone 12 Pro ishte dukshëm më i dëmtuar. Edhe këtu, ekrani ende ka punuar, por ju ndoshta nuk do të keni nevojë për riparim.

Kamera është dëmtuar rëndë

Kur pjesa e pasme e iPhone 12 goditi dyshemenë, vetëm gërvishtjet e vogla u gjetën në kornizën e pajisjes. Ekrani, pjesa e pasme dhe kamera ishin ende të paprekura. Një fotografi e ngjashme u shfaq kur modeli standard goditi anën e dyshemesë.

Testi i rënies në pjesën e pasme të iPhone 12 Pro shkaktoi më shumë dëme. Xhami ishte thyer plotësisht dhe kamera me kënd të gjerë ishte dëmtuar gjithashtu. Nga ana tjetër, iPhone 12 Pro i mbijetoi testit të rënies anësore. Vetëm gërvishtjet e vogla u gjetën aty.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat